New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
Foles ezek szar oasszok
több mint 3 éve
nem bántom én Stezt 😊ezt gyorsan töröld mielőtt még stez meglátja, hogy rá utalgatsztudod, hogy páran minden meccset átnyivákolnak 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Antonius
Sixo
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
vagy a NO győztes FG próbálkozást ő blokkolja, visszaszerzi a labdát és visszafut vele TD-reÉs tripla kapufával úgy hogy pepörög az alsóról miután fél percig pörög rajta 😉vaaaagy, egy FG-vel nyer a philly, de úgy hogy Foles , a messiás maga rúgja a FG-t 50+ yardrólFrászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Tomcsik
Sixo
Tomcsik

több mint 3 éve
Idoben eszrevetted te barom...
több mint 3 éve
ezt gyorsan töröld mielőtt még stez meglátja, hogy rá utalgatsztudod, hogy páran minden meccset átnyivákolnak 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Antonius

több mint 3 éve
És tripla kapufával úgy hogy pepörög az alsóról miután fél percig pörög rajta 😉vaaaagy, egy FG-vel nyer a philly, de úgy hogy Foles , a messiás maga rúgja a FG-t 50+ yardrólFrászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Tomcsik
Sixo

több mint 3 éve
hát pont nem én voltam 😀tudod, hogy páran minden meccset átnyivákolnak 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Antonius
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Drew Lock, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Dehogy, sajat maganak ad egy 90 yardos TD-passztvaaaagy, egy FG-vel nyer a philly, de úgy hogy Foles , a messiás maga rúgja a FG-t 50+ yardrólFrászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Tomcsik
Sixo
több mint 3 éve
Punt return TD jön, érzem.Kick RT TD? Ideje lenne az ST villantson végre vmit
Cypress
több mint 3 éve
tudod, hogy páran minden meccset átnyivákolnak 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
A vedelem most ismegteszi a dolgat, igy is...az O ami nagyon lealltde már láthatóan halálosan ki vannak merülve
zsojti
több mint 3 éve
nem értem miért nem etettük Ingramet, pláne Cox nélkül...
több mint 3 éve
Punt return TD jön, érzem.Az nem jó túl sok ideje lenne Breesnek 😉
Cypress

több mint 3 éve
a védelem így is nagyot megy, megint itt volt a stop, de ha az O nem tud FD-t szerezni akkor baszhatjuk 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Drew Lock, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
vaaaagy, egy FG-vel nyer a philly, de úgy hogy Foles , a messiás maga rúgja a FG-t 50+ yardrólFrászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Tomcsik

több mint 3 éve
Punt return TD jön, érzem.
több mint 3 éve
A vedelem most ismegteszi a dolgat, igy is...az O ami nagyon leallt
több mint 3 éve
szugerálják itt az univerzumot... :dhúúú de megy itt a jinxtudtam végig hogy ki fogunk szopni, de legalább alábbhagy a foles hypena a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
PEEtör
több mint 3 éve
Köszönjük ezt a hívást
több mint 3 éve
Ren LeBlancot sikerul majd megtartani
több mint 3 éve
Azért kicsit elbizonytalanodtam...na a végére meglesz itt is a 40+? 😀55+ kell cypressnek ha jol emlekszem.. meg nem lehetetlen...
eaglesmcnabb
gabistar
több mint 3 éve
Frászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo

több mint 3 éve
húúú de megy itt a jinxtudtam végig hogy ki fogunk szopni, de legalább alábbhagy a foles hypena a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
mondjuk egyébként mrá engem is fárasztott a médianyomástudtam végig hogy ki fogunk szopni, de legalább alábbhagy a foles hypena a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb