NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
41
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
24
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
22
10
22:25
New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Foles ezek szar oasszok
több mint 5 éve
Antonius
1 700
nem bántom én Stezt 😊ezt gyorsan töröld mielőtt még stez meglátja, hogy rá utalgatsztudod, hogy páran minden meccset átnyivákolnak 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Antonius
Sixo
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
vagy a NO győztes FG próbálkozást ő blokkolja, visszaszerzi a labdát és visszafut vele TD-reÉs tripla kapufával úgy hogy pepörög az alsóról miután fél percig pörög rajta 😉vaaaagy, egy FG-vel nyer a philly, de úgy hogy Foles , a messiás maga rúgja a FG-t 50+ yardrólFrászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Tomcsik
Sixo
Tomcsik
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Idoben eszrevetted te barom...
több mint 5 éve
ezt gyorsan töröld mielőtt még stez meglátja, hogy rá utalgatsztudod, hogy páran minden meccset átnyivákolnak 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Antonius
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
És tripla kapufával úgy hogy pepörög az alsóról miután fél percig pörög rajta 😉vaaaagy, egy FG-vel nyer a philly, de úgy hogy Foles , a messiás maga rúgja a FG-t 50+ yardrólFrászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Tomcsik
Sixo
több mint 5 éve
hát pont nem én voltam 😀tudod, hogy páran minden meccset átnyivákolnak 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Antonius
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
casaubon
2 393
Dehogy, sajat maganak ad egy 90 yardos TD-passztvaaaagy, egy FG-vel nyer a philly, de úgy hogy Foles , a messiás maga rúgja a FG-t 50+ yardrólFrászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Tomcsik
Sixo
több mint 5 éve
Punt return TD jön, érzem.Kick RT TD? Ideje lenne az ST villantson végre vmit
Cypress
több mint 5 éve
Antonius
1 700
tudod, hogy páran minden meccset átnyivákolnak 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
A vedelem most ismegteszi a dolgat, igy is...az O ami nagyon lealltde már láthatóan halálosan ki vannak merülve
zsojti
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
nem értem miért nem etettük Ingramet, pláne Cox nélkül...
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Punt return TD jön, érzem.Az nem jó túl sok ideje lenne Breesnek 😉
Cypress
több mint 5 éve
a védelem így is nagyot megy, megint itt volt a stop, de ha az O nem tud FD-t szerezni akkor baszhatjuk 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
vaaaagy, egy FG-vel nyer a philly, de úgy hogy Foles , a messiás maga rúgja a FG-t 50+ yardrólFrászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
Tomcsik
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Punt return TD jön, érzem.
több mint 5 éve
zsojti
4 063
A vedelem most ismegteszi a dolgat, igy is...az O ami nagyon leallt
több mint 5 éve
szugerálják itt az univerzumot... :dhúúú de megy itt a jinxtudtam végig hogy ki fogunk szopni, de legalább alábbhagy a foles hypena a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
PEEtör
több mint 5 éve
Köszönjük ezt a hívást
több mint 5 éve
zsojti
4 063
Ren LeBlancot sikerul majd megtartani
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Azért kicsit elbizonytalanodtam...na a végére meglesz itt is a 40+? 😀55+ kell cypressnek ha jol emlekszem.. meg nem lehetetlen...
eaglesmcnabb
gabistar
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Frászt kettős kapufát rúg majd a rugó hogy vissza szálljon a karma 😀na a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
húúú de megy itt a jinxtudtam végig hogy ki fogunk szopni, de legalább alábbhagy a foles hypena a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
mondjuk egyébként mrá engem is fárasztott a médianyomástudtam végig hogy ki fogunk szopni, de legalább alábbhagy a foles hypena a végére meglesz itt is a 40+? 😀bírom ezeket a kommenteket -3nál, 12 perccel a vége előtt, aztán ha végén a philly nyer meg jönnek én tudtam végig
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb