New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
2 hónapja
MrMiksa
3 787
Réges rég fújni kellett volna.Idióta fasz bíróknem helmet hit volt.
MrMiksa
shagi0206
2 hónapja
MrMiksa
3 787
Idióta fasz bírók
2 hónapja
KeyG
9 477
Mit kapott Smith a nagydarabtól
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
shagi0206
10 921
Smith szerintem out of the game. És vszeg nem csak máról.
2 hónapja
csipkelli
4 008
Ezt mér nem fújja le hamarabb?
2 hónapja
Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?Ezt carr nem ertette
atapapa
2 hónapja
darwinbanaz
239
Én csak azért jöttem, hogy beírjam, hogy ez a Kovács Sanyi évről-évre ugyanolyan szar, élvezhetetlenül kommentál és le van maradva a meccsről.További szép estét!
2 hónapja
Sajnos ezekkel a 6 emberes boxokkal nem fogunk tudni mit kezdeni, Kubiaknak ki kell találnia valamit a hátralévő egy O drivera
2 hónapja
Mert Hillről el lehet hinni hogy passzolni fog 😉Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?Múlt héten működött. Csak Hillel nem Kamaraval
atapapa
Gyurma Pappa
Elbaszott egy meccs ez, de Eagles-fanként idegesebb lennék.
2 hónapja
Komoly slugfest ez. A defenseünk a helyén van és az offense is tud haladni, csak Sirianni torpedózza a pontszerzéseket.
2 hónapja
KeyG
9 477
NincsOda rakták le ahol Kamaranál volt a labda, de előtte átnyújtotta aztán visszahúzta.
MC12
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
MC12
6 359
Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?Mondom, úgy csinálunk, mintha lenne Hill meg McCoy
atapapa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?Múlt héten működött. Csak Hillel nem Kamaraval
atapapa
2 hónapja
Komolyan úgy megyünk neki a direct snapnek hogy az irányító elsétál oldalra es egyértelmű hogy mi fog történni?
2 hónapja
Azèrt jó lesz nyer a Giants a Boys ès mindjá csoport utolsók leszünk 😛
2 hónapja
MC12
6 359
De komolyan….3&1re ilyen fasz játék..ez Hillre van kitalálva bassza meg.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”