New Orleans Saints - Washington Redskins
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát nem, meg amikor igen, akkor sem tudom, kik a kommentátorok :dnem nézel elég college focit 😊Ő – akkor szerencsére – nincs meg. De az a nő...nem, Joe Tessitore, de szerintem ugyanolyan idegesítőimádom, hogy egy checkdown passznál is ordibál az espn kommentátor 😀Tessék Ricsit hallgatni! De ugye nem az a rikácsoló nőszemély?
Löfli
Wyatt
Löfli
Wyatt
Löfli
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Lutz kapufàzik 😀A hét NFC ST jàtékosa lett legutóbb, emelni akarja a tétet 😀😀
több mint 6 éve
Thomas büntetlenül rángathatja a corner sisakrácsát...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
nem nézel elég college focit 😊Ő – akkor szerencsére – nincs meg. De az a nő...nem, Joe Tessitore, de szerintem ugyanolyan idegesítőimádom, hogy egy checkdown passznál is ordibál az espn kommentátor 😀Tessék Ricsit hallgatni! De ugye nem az a rikácsoló nőszemély?
Löfli
Wyatt
Löfli
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ő – akkor szerencsére – nincs meg. De az a nő...nem, Joe Tessitore, de szerintem ugyanolyan idegesítőimádom, hogy egy checkdown passznál is ordibál az espn kommentátor 😀Tessék Ricsit hallgatni! De ugye nem az a rikácsoló nőszemély?
Löfli
Wyatt
Löfli
több mint 6 éve
nem, Joe Tessitore, de szerintem ugyanolyan idegesítőimádom, hogy egy checkdown passznál is ordibál az espn kommentátor 😀Tessék Ricsit hallgatni! De ugye nem az a rikácsoló nőszemély?
Löfli
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hehe 😊De, Witten 😊imádom, hogy egy checkdown passznál is ordibál az espn kommentátor 😀Tessék Ricsit hallgatni! De ugye nem az a rikácsoló nőszemély?
Löfli
Wyatt
Jakehomer
több mint 6 éve
De, Witten 😊imádom, hogy egy checkdown passznál is ordibál az espn kommentátor 😀Tessék Ricsit hallgatni! De ugye nem az a rikácsoló nőszemély?
Löfli
Wyatt
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
imádom, hogy egy checkdown passznál is ordibál az espn kommentátor 😀Tessék Ricsit hallgatni! De ugye nem az a rikácsoló nőszemély?
Löfli
több mint 6 éve
imádom, hogy egy checkdown passznál is ordibál az espn kommentátor 😀
több mint 6 éve
Persze Lattimore nálam vagyon fantasyben...
Draft
több mint 6 éve
Igyanak célzóvizet...
Draft
több mint 6 éve
Na AP meghót
Draft
több mint 6 éve
Jó reggelt! GEAUX SAINTS!