NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week4
47
4
19:00, NET4+
San Francisco 49ers - Denver Broncos
3
3
22:25, ARENA4
Seattle Seahawks - Los Angeles Chargers
3
2
22:25, NET4+
Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs
1
1
22:25
Minnesota Vikings - Miami Dolphins
1
1
22:05
New York Giants - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
2 órája
Viszont a két veterán DT igazolás egész jól fest a fal közepén. Reese helye meg feljebb van, ez egyértelmű.
2 órája
Harris nagyot játszik

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 órája
és Nabers még bele se sérült az elkapásba, hihetetlen
2 órája
Erős kezdés után erős visszaesés...
2 órája
na tessék, most egy ideig nem szídom 😊
2 órája
Na, Nabers visszatért. Mondjuk megérdemelné csóró, hogy végig tudjon játszani 1 szezont
2 órája
Majdnem 20 pont a félidőben
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 órája
Jaaaaaaj Reese de megérdemelte

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 órája
Mi a f@szt csináltak az első negyedben
2 órája
WOW!
2 órája
Nem az összeszokotság volt ami hiányzott sajnos, borzasztóan le van már lassulva, nemcsak Lábon, de fejben is 😕tudom.. mostanra kb teljesen használhatatanvégre bazzeg.. de winston úgy mozog mint egy sánta öregember..Régebben a legszórakoztatóbb qb volt. Bevállalt minden rizikós passzt, szóval vagy kurva nagy td, vagy interception lett belőle. Mostanra már ez sincs meg, simán csak szar.
Szesze
shagi0206
Szesze
2 órája
Reese!!!!
2 órája
végre bazzeg.. de winston úgy mozog mint egy sánta öregember..Meg úgy is dob. Ha ezt nem íveli, hanem erőből megdobja, sima 2 pont.
Szesze
2 órája
tudom.. mostanra kb teljesen használhatatanvégre bazzeg.. de winston úgy mozog mint egy sánta öregember..Régebben a legszórakoztatóbb qb volt. Bevállalt minden rizikós passzt, szóval vagy kurva nagy td, vagy interception lett belőle. Mostanra már ez sincs meg, simán csak szar.
Szesze
shagi0206
2 órája
Jééé TD

2 órája
végre bazzeg.. de winston úgy mozog mint egy sánta öregember..Régebben a legszórakoztatóbb qb volt. Bevállalt minden rizikós passzt, szóval vagy kurva nagy td, vagy interception lett belőle. Mostanra már ez sincs meg, simán csak szar.
Szesze
2 órája
végre bazzeg.. de winston úgy mozog mint egy sánta öregember..
2 órája
Na Fields
2 órája
Williams ma egész egyszerűen qrva jó.
2 órája
ez jó challenge lesz
2 órája
Na végre egy normálisnak tűnő drive
2 órája
todaystreams.cc/live/50

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 órája
uBlock Origint ajánlom

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 órája
kezd el az elso llinket megnyitni kb 4-5-6x meg kell nyitni, akkor bejion a meccs kepernyo, ranyomsz ott is 4-5-6x mire eltudod kezdeni nezni, perzse gyorsba nyitod zarod nyitod zarod, hogy ne tartson sokaignekem csak reklámokat dobál akárhányszor nyomok rá.. a másik meg behaltelső vagy masodikat linket nyitottam meg, sokszor megkkel. ugye mire betolti a meccsetés ezen belül hol?links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
Kronos
Szesze
Kronos
Szesze