NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week4
51
4
19:00, NET4+
San Francisco 49ers - Denver Broncos
36
7
22:25, ARENA4
Seattle Seahawks - Los Angeles Chargers
24
7
22:25, NET4+
Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs
12
7
22:25
Minnesota Vikings - Miami Dolphins
4
3
22:05
New York Giants - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
3 órája
nekem csak reklámokat dobál akárhányszor nyomok rá.. a másik meg behaltelső vagy masodikat linket nyitottam meg, sokszor megkkel. ugye mire betolti a meccsetés ezen belül hol?links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
Kronos
Szesze
Kronos
3 órája
első vagy masodikat linket nyitottam meg, sokszor megkkel. ugye mire betolti a meccsetés ezen belül hol?links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
Kronos
Szesze
3 órája
és ezen belül hol?links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
Kronos
3 órája
links.nflbite.st/New-York-Giants-vs-Arizona-Cardinals/69143az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
ozibozi
3 órája
Bakker korrektül letenyerelt a szerelés vegén nehogy a fűből kelljen kiásni az ellent 😊
3 órája
Ahelyett, hogy lement volna. Okos fiú ez is
3 órája
az melyikv2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
Kronos
3 órája
Nem tud egy normálisat passzolni...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
3 órája
Na odaértek
3 órája
special team-ben faszák vagyunk, miden más fos..na még ezt is sikerült elkiabálni 😀
Szesze
3 órája
Kabaré. Megint sikerült egy remek DCt találni. Nyilván a játékosok is szarok, de hát...Annyira nem nyilvánvaló ez. Tele vannak 1-2. körös játékosokkal és méregdrága FA igazolásokkal. Ha ebből ennyire telik, akkor nagy gondok vannak edzői és FO szinten is. Csak ugye utóbbit eddig is tudtuk, az új edzők meg semmivel nem tűnnek jobbnak.
Haba
3 órája
special team-ben faszák vagyunk, miden más fos..
3 órája
Jaaa a 14-3 már pipaja igen, az 1-es gomb szarakszik a laptopomonMár több pont van😁Szenvedésre felkészülni...jó idő van most new yorkban? megnéznék egy 4-3-as meccset
nagir
Löfli
Cardinalis
Löfli
3 órája
milyen kibaszott playhívás volt ez megint??Amit az alkalmatlan qbval lehet hívni
Szesze
3 órája
milyen kibaszott playhívás volt ez megint??
3 órája
ja igen, az 1-es gomb szarakszik a laptopomonMár több pont van😁Szenvedésre felkészülni...jó idő van most new yorkban? megnéznék egy 4-3-as meccset
nagir
Löfli
Cardinalis

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 órája
Kabaré. Megint sikerült egy remek DCt találni. Nyilván a játékosok is szarok, de hát...
3 órája
Assszta micsoda csoda offenzzz😁
3 órája
szégyen ez a védelem bazzeg.. egyetlen érdemes playt se csináltak 2 drive alatt, egyetlen egyet se baszki
3 órája
Ez borzasztó

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 órája
Na ha ez lesz, félidő után irány a redzone
3 órája
Basky ez a D, ezek ellen minden kozepes Offense feldog rakni 25+ pontot
3 órája
v2.streameast.ga/nfl/arizona-cardinals-vs-new-york-giants/Koszi, kozben magahoz tert az nflbitte
Szesze
3 órája
Már több pont van😁Szenvedésre felkészülni...jó idő van most new yorkban? megnéznék egy 4-3-as meccset
nagir
Löfli