New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 7 éve
Egye-fene a Jags elfogadná őket. Főleg Smitht és Martint. 😊Nem gondoltam volna h Okwara ennyire jóSzar a dallas oline 😀
Asbee
Janek
több mint 7 éve
Nem gondoltam volna h Okwara ennyire jóSzar a dallas oline 😀
Asbee
több mint 7 éve
Nem gondoltam volna h Okwara ennyire jó
több mint 7 éve
Romeo Okwara király pick volt a részemről a 7. körben GM Gameben. Nekem kéne draftolni Caldwell helyett.
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
JPP contract veszélyben
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
Flowers helyett tegyünk be egy zsák krumplittényleg egy istencsapása szerencsétlen. már sajnálom szegényt, lehet sérültet kéne jelentenie
balu10
több mint 7 éve
Totál halottak ezek a játékok, komolyan nem értem miért ezt erőltetjük, hogy Newhouse vagy Flowers megy lead blockernek, Lee simán olvassa
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Micsoda pussy banda
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Neki kell menni
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
Ezt a fost, amit ma csinálunk...nektek csak az fontos, hogy ne legyenek sérültek... látszik, hogy nem 100%-ot nyomtok
tamas424
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Hát ott járva. Jó volt.Magammal nem számoltam. Ejnye-bejnye. Igaz a futójátékkal a picknél se volt gond. 😊Ki szidta itt a Giants futójátékot?Cypress
Itt vagyok, mi a baj? Kéne egy kis JINX?iktriad
iktriad
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Mondjuk mikor egy futó szarrá futja az egységét nem igazán értem miért mutogat, de ő tudja...
több mint 7 éve
tamas424
1 758
Ezt a fost, amit ma csinálunk...
több mint 7 éve
vanek úr
1 893
Eli a 2. félidőben nem hallja a play hívásokat.Akkor már értem mitől lett hirtelen sokkal fantáziadúsabb a támadójáték. Talán ki kéne végleg kapcsolni Mekedu mikrofonját.
több mint 7 éve
Most jön a momentum🐱Bejön Kovács Sanyi az utolsó percekre közvetíteni?
Cypress
több mint 7 éve
Magammal nem számoltam. Ejnye-bejnye. Igaz a futójátékkal a picknél se volt gond. 😊Ki szidta itt a Giants futójátékot?Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Most jön a momentum🐱
több mint 7 éve
Már nincs Gronk, minek? 😀Ginats közel a PO-hoz.. Patriots drukkerként elég aggasztó 😀2007/2011 vs 2012/2016.. szerintem ne miattuk es a Po miatt aggodj, amikor hetfon velunk meccseltek 😛
Nomac
Holnap meg leigazoljuk Pollardot egy 1-day contractra, biztos ami zicher 😀
Igor
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Ki szidta itt a Giants futójáték
több mint 7 éve
Ginats közel a PO-hoz.. Patriots drukkerként elég aggasztó 😀2007/2011 vs 2012/2016.. szerintem ne miattuk es a PO miatt aggodj, amikor hetfon velunk meccseltek 😛
Nomac
Holnap meg leigazoljuk Pollardot egy 1-day contractra, biztos ami zicher 😀
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Túl jól ment a dolog a Giantsnek. Viszont tradicionálisan jó a turnover csata.Ami az aggasztó, hogy a sokadik INT volt a Red Zoneban
iktriad
több mint 7 éve
És persze ilyenkor kell elkezdeni balfaszkodni