New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 7 éve
Túl jól ment a dolog a Giantsnek. Viszont tradicionálisan jó a turnover csata.
több mint 7 éve
Ginats közel a PO-hoz.. Patriots drukkerként elég aggasztó 😀
több mint 7 éve
Ki szidta itt a Giants futójátékot? 😊
több mint 7 éve
Nah ha most még a futás is elindul, akkor még nyerhetünk is...
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Azon gondolkoztam, hogy ha Prescott az elkapókhoz dobná a labdát, akkor lehet jobban működne az O.
több mint 7 éve
Nem tuti az... De nem is erre gondoltam, hanem lesz a draftig még egy FA piac is ami mindent átírhatMondjuk Cook játéka nekem sem jön be annyira, de igazából azzal felesleges foglalkozni úgy áprilisig, hogy milyen posztra húzzunkTi szerencsések, akiknek a csapataik még valódi tétre menő meccseket vívnak december elején. 😊
Asbee
iktriad
több mint 7 éve
Mondjuk Cook játéka nekem sem jön be annyira, de igazából azzal felesleges foglalkozni úgy áprilisig, hogy milyen posztra húzzunkTi szerencsések, akiknek a csapataik még valódi tétre menő meccseket vívnak december elején. 😊
Asbee
több mint 7 éve
Mondjuk Cook játéka nekem sem jön be annyira, de igazából azzal felesleges foglalkozni úgy áprilisig, hogy milyen posztra húzzunk
több mint 7 éve
Felírtam az elkerülendők listájára. Nálunk már | (megint) | úgyis draftszezon van.Cook bust lesz... #youhearditherefirstFeltrade Fournetteért vagy Delvin Cookért.Evek ota nincs ertelmes run o a giantsnelTalán utoljára 2012-ben volt, bár akkor sem mindig. Szvsz egy lead dog kellene, nagy kár h Wilsonnak vissza kellett vonulnia.
Janek
Asbee
iktriad
Igor
több mint 7 éve
Cook bust lesz... #youhearditherefirstFeltrade Fournetteért vagy Delvin Cookért.Evek ota nincs ertelmes run o a giantsnelTalán utoljára 2012-ben volt, bár akkor sem mindig. Szvsz egy lead dog kellene, nagy kár h Wilsonnak vissza kellett vonulnia.
Janek
Asbee
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Azért JPP szemüvege elég menő. 😀
több mint 7 éve
Ez fajt fantasybenNem csak neked. Plane hogy +5 bonusz az 50 yardos TD-ert... 😊 Mondjuk Brady, Orr es Tucker hatravan meg 😊
Janek
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
Jövőre olyan futók közűl lehet választani, hogy olyan csak a mesében vanEvek ota nincs ertelmes run o a giantsnelTalán utoljára 2012-ben volt, bár akkor sem mindig. Szvsz egy lead dog kellene, nagy kár h Wilsonnak vissza kellett vonulnia.
Janek
Asbee
több mint 7 éve
Feltrade Fournetteért vagy Delvin Cookért.Evek ota nincs ertelmes run o a giantsnelTalán utoljára 2012-ben volt, bár akkor sem mindig. Szvsz egy lead dog kellene, nagy kár h Wilsonnak vissza kellett vonulnia.
Janek
Asbee
több mint 7 éve
Ez fajt fantasybenA fantasy öl és nyomorba taszít. | De Devin Booker épp most nyeri meg a heti párharcom NBA fantasyben, ahol dobogós helyen állok a szezonban. |
Janek
több mint 7 éve
Evek ota nincs ertelmes run o a giantsnelTalán utoljára 2012-ben volt, bár akkor sem mindig. Szvsz egy lead dog kellene, nagy kár h Wilsonnak vissza kellett vonulnia.
Janek
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
na már csak 14 yard kell OBJ-től, hogy hozza a fogadásom 😀
több mint 7 éve
Viszont a válasz szép. El kell ismerni.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hiába a play hívás😊