NFL eredménykövetés - 9 aktív topik
Chicago Bears - Green Bay Packers
30
11
19:00, NET4+
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
19
10
19:00, ARENA4
New England Patriots - Los Angeles Rams
17
11
19:00
New Orleans Saints - Cleveland Browns
15
7
New York Jets - Indianapolis Colts
9
8
RedZone week 11
8
5
19:00-től, Net4+
Miami Dolphins - Las Vegas Raiders
7
5
Detroit Lions - Jacksonville Jaguars
3
3
19:00, DAZN
Tennessee Titans - Minnesota Vikings
2
2
New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
Troy Aikman vajon kinek szurkol?
több mint 3 éve
A végén még izgalmas lesz.
több mint 3 éve
Ez covarage sack volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Zet
1 543
Fack is back
több mint 3 éve
Haba
640
Ha ez a meccs elmegy, az egyértelmű EE hibája lesz. Mondjuk probowllal hátha kaphatunk érte legalább egy 5. köröst
több mint 3 éve
modjuk az ilyen dexter lawrence-k ellen inkább a passzokat erőltetném, még akkor is ha dalton a QB.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A Giants minden meccsen hidegre tesz egy irányítónkat?Ma már nem fog bal kézzel passzolni
tamas424
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
tamas424
1 758
A Giants minden meccsen hidegre tesz egy irányítónkat?
több mint 3 éve
vanek úr
1 885
Ránk még a föld alól is szokott 😊 főleg csoportrangadókonhonnan jön nyomás? 😀A védelem nem, de a támadóinkban benne van még néhány labdavesztés. Eddig úgy adták el kétszer a labdát, hogy a közelben nem volt ellenfél. Mi lesz, ha még egy kis nyomás is jön majd?Sztem sem. Meg a vedelmunk sem fog sztem rengeteg tdt engedni mégezzel a D#-vel nem tehetik meg hogy erre játszanakMiért volt értelme XPT rúgni ?Sok van hátra még a meccsből. Pl: ha Giants FG szerezne, akkor 16-23 --> ami pont 7 TD különbség. Most még jobb a biztos 1 pont a meccs ezen szakaszán.
csebi
GiantsMLBhunter
Negritis
csebi
vanek úr
Negritis
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
L.Williams ha érne 15 misit évente, akkor ilyeneket sackre váltaná...
több mint 3 éve
Dalton még ahhoz is szar, hogy picket dobjoncsak ismételni tudom magam
de megérdemelné már végre, annyira próbálkozik szerencsétlen
rva
több mint 3 éve
Kerdezni akartam Daltonra miert nem hivnak rollout playt dobott is egy homalyt
több mint 3 éve
íjj de szar passz volt dalton
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
honnan jön nyomás? 😀A védelem nem, de a támadóinkban benne van még néhány labdavesztés. Eddig úgy adták el kétszer a labdát, hogy a közelben nem volt ellenfél. Mi lesz, ha még egy kis nyomás is jön majd?Sztem sem. Meg a vedelmunk sem fog sztem rengeteg tdt engedni mégezzel a D#-vel nem tehetik meg hogy erre játszanakMiért volt értelme XPT rúgni ?Sok van hátra még a meccsből. Pl: ha Giants FG szerezne, akkor 16-23 --> ami pont 7 TD különbség. Most még jobb a biztos 1 pont a meccs ezen szakaszán.
csebi
GiantsMLBhunter
Negritis
csebi
vanek úr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Zet
1 543
Kellene egy kis momentum
több mint 3 éve
vanek úr
1 885
A védelem nem, de a támadóinkban benne van még néhány labdavesztés. Eddig úgy adták el kétszer a labdát, hogy a közelben nem volt ellenfél. Mi lesz, ha még egy kis nyomás is jön majd?Sztem sem. Meg a vedelmunk sem fog sztem rengeteg tdt engedni mégezzel a D#-vel nem tehetik meg hogy erre játszanakMiért volt értelme XPT rúgni ?Sok van hátra még a meccsből. Pl: ha Giants FG szerezne, akkor 16-23 --> ami pont 7 TD különbség. Most még jobb a biztos 1 pont a meccs ezen szakaszán.
csebi
GiantsMLBhunter
Negritis
csebi
több mint 3 éve
Dalton egész jól játszik eddig a második félidőben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Vki magyarázza el pls. Shepard miért nem volt szabályos!?!?!?Beneztek, előfordul. Javunkra is tévedtek ma is már
nagir
több mint 3 éve
Zet
1 543
Vki magyarázza el pls. Shepard miért nem volt szabályos!?!?!?Senki nem tudja
nagir
több mint 3 éve
Vki magyarázza el pls. Shepard miért nem volt szabályos!?!?!?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
tamas424
1 758
Azok...Végre láttam egy kis tapsikolást (szerencsére nem a mi oldalunkon ) 😊roszz emlékek
tamas424
rva
több mint 3 éve
Végre láttam egy kis tapsikolást (szerencsére nem a mi oldalunkon ) 😊roszz emlékek
tamas424
több mint 3 éve
Dixonnal is mi a tokom van