NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 597
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New York Giants - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Halihó, Go Pak Go!voo.memesyndicate.com/suntix?ch=712
Ha valakinek jól működó streamje van, az ne fogja vissza magát 😀
James007
jelszó: | dunlop |
több mint 4 éve
3 közép futás és out...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Bethea megint remekül olvasta a játékotegész évben... 😉
Szesze
remek FA igazolás DG-től! 😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Bethea megint remekül olvasta a játékot
több mint 4 éve
jusssipekka
594
mercy rule van az nfl-ben?
több mint 4 éve
Vagy lehet ma minden GB Td után is elég ahhoz h berugjminden giants 1st down után kortyolok egy kicsi bortlegyen az engedett 1st down
full józan maradok,?
vittore
Tactful Cactus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
ozibozi
17 142
Egy dolgot tudtak, kezdésből haladni. Már ezt is elvették tőlünk. Az a fránya videó és Oda egyetlen fegyverük 😊
több mint 4 éve
Adams viszonylag üresen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
nem - | Stez |remélem nem tőlem 😊kelj fel LázárÉletem ps lopása volt 😀
Gergőbácsi
alatriste
Gergőbácsi
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
minden giants 1st down után kortyolok egy kicsi bortlegyen az engedett 1st down
full józan maradok,?
vittore
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
remélem nem tőlem 😊kelj fel LázárÉletem ps lopása volt 😀
Gergőbácsi
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Adams fut..nagy hívás 😀
több mint 4 éve
minden giants 1st down után kortyolok egy kicsi bortfull józan maradok,?
több mint 4 éve
kelj fel LázárÉletem ps lopása volt 😀
Gergőbácsi
Liverpool Fc
több mint 4 éve
kelj fel Lázár
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Sikerult megduplazni az idei punt return yardokat?
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Szóval ez történik, ha megpróbálják visszahordani a puntot😀😀 😀 igen, eddig én sem értettem, hogy miért nem próbálták meg..EDDIG 😀
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Hoppá nem negatív játék ST-ben. Persze kijött a labda.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Szóval ez történik, ha megpróbálják visszahordani a puntot
több mint 4 éve
nando89
3 894
Majdnem elhittem h lehet egy 15 yardos visszahordásunk ...de nah ..😀
több mint 4 éve
Clark !!csak ki kellett raknom fantasy kezdőből és jönnek a TFL-ek
nando89
több mint 4 éve
Clark! 😊
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Kreatív playcall
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
James007
1 854
Hálám örökké üldözni fog 😀Halihó, Go Pak Go!voo.memesyndicate.com/suntix?ch=712
Ha valakinek jól működó streamje van, az ne fogja vissza magát 😀
James007
jelszó: | dunlop |
r.baggio
több mint 4 éve
Remek kezdés! 😕