NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 10 aktív topik

New York Giants - Tennessee Titans

1 feliratkozó

épp most
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 812 — Lucas Scott
Az a remek műfű!,🤮
nagir
Inkább fizetnek több 10 milliót sérült játékosoknak, csak a rendes fűre ne kelljen költeni
Haba
biztosito fizet ugyis 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
34 másodperce
Haba New York Giants 958
Az a remek műfű!,🤮
nagir
Inkább fizetnek több 10 milliót sérült játékosoknak, csak a rendes fűre ne kelljen költeni
2 perce
Haba New York Giants 958
Hát nagyon úgy néz ki Burns most már tényleg annyi
2 perce
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 771 — Bla, bla, bla
Az a remek műfű!,🤮

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 perce
Szesze New York Giants 22 058 — Giants fan
Burns-nek annyi
2 perce
punter a meccs embere 😊
Szesze
meg a kicker ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 perce
ozibozi New York Giants 22 255
Így már el sem tudják cserélni most
2 perce
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 353
Winstonnak mindig kicsúszik a labda a kezéből? vagy mi a fasztól megy ilyen kibaszott lassan az összes dobása?
Szesze
Alapból sem jó, de azért az időjárás is biztos benne van
2 perce
na utolertem az elot. hat nem voltak nagy elvarasaim Winston iranyaba de sikeresen alulmulja ...

3 perce
Haba New York Giants 958
Ez a facemask nagyon kellett
Zet
Legalább végre volt nyomás (húzás?) Wardon
3 perce
gyurczi New York Giants 2 802 — Giants fan
Egy ilyen ostoba meccsen...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
3 perce
Zet New York Giants 2 048
Burns pedig teljesen taccs
4 perce
Ez a facemask nagyon kellett
5 perce
Haba New York Giants 958
Vlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzon
ozibozi
Full vakon van. Nincs semmilyen ritmusban az elkapókkal.
Haba
Ezért jobb is ha nem passzol ha rizikós a saját térfélen, amikor ilyen punter van
ozibozi
Félidőben Harbs mondta is. Remekül játszik, vigyáz a labdára 😁
6 perce
Vlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzon
ozibozi
Haba
Ezért jobb is ha nem passzol ha rizikós a saját térfélen, amikor ilyen punter van
6 perce
Ahhoz képest, hogy jött egy top pick, az OL rosszabb mint volt. Nem mondanám hogy bejött ott az edzőcsere.
7 perce
Haba New York Giants 958
ozibozi
7 perce
Hogy nem kell azt a skót marhát nézni már megérte
8 perce
punter a meccs embere 😊
8 perce
8 perce
Winstonnak mindig kicsúszik a labda a kezéből? vagy mi a fasztól megy ilyen kibaszott lassan az összes dobása?
Szesze
Szerintem nincs már erő benne, de azért adtunk neki 13M-t
9 perce
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 771 — Bla, bla, bla
Saleh megkontrázta a TO-t!!!😀😱

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 perce
14 perce
ezaz, fussunk pár first down-t 4-5 percért és az már elég is még 1 punttal is
Harris mondjuk sztem sokkal jobb, mint Skattebo..
Szesze
Hát ha tényleg sokkal jobb, akkor idénre meg van az mvp 😊
vanek úr
sztem Skattebo nagyon túl van hype-olva, én absz nem látom benne azt a hatalmas sztárt. Nyilván szimpatikus a fanatizmusa, de sztem nincs meg a játékintelligenciája ahhot, h ő első számú futó legyen
Szesze
Van benne igazság, de azért szvsz Harrisnél lényegesen jobb futó. De hogy sokkal nem rosszabb nála, az holt fix.
vanek úr
persze a sokkal jobb az költői túlzás volt, főleg hogy Harris-t se tartom jónak 😊 de pl erre a meccsre, ezen a pályán szerintem hasznosabb (lenne)
14 perce
D Philips idénre visszaesett tavalyhoz képest
ozibozi
A labda mondjuk tavaly is zavarta