NFL eredménykövetés
- 10 aktív topik
New York Giants - Tennessee Titans
130
12
19:00
Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
122
16
Jacksonville Jaguars - New England Patriots
116
22
19:00, ARENA4
RedZone week3
65
5
Indianapolis Colts - Houston Texans
51
12
Cleveland Browns - Carolina Panthers
41
9
Buffalo Bills - Los Angeles Chargers
37
8
Washington Commanders - Seattle Seahawks
30
11
Detroit Lions - New York Jets
12
7
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
10
4
New York Giants - Tennessee Titans
1 feliratkozó
épp most
biztosito fizet ugyis 😉Az a remek műfű!,🤮Inkább fizetnek több 10 milliót sérült játékosoknak, csak a rendes fűre ne kelljen költeni
nagir
Haba
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
34 másodperce
Az a remek műfű!,🤮Inkább fizetnek több 10 milliót sérült játékosoknak, csak a rendes fűre ne kelljen költeni
nagir
2 perce
Hát nagyon úgy néz ki Burns most már tényleg annyi
2 perce
Burns-nek annyi
2 perce
punter a meccs embere 😊meg a kicker ...
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 perce
Így már el sem tudják cserélni most
2 perce
Winstonnak mindig kicsúszik a labda a kezéből? vagy mi a fasztól megy ilyen kibaszott lassan az összes dobása?Alapból sem jó, de azért az időjárás is biztos benne van
Szesze
2 perce
na utolertem az elot. hat nem voltak nagy elvarasaim Winston iranyaba de sikeresen alulmulja ...
3 perce
Egy ilyen ostoba meccsen...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
3 perce
Burns pedig teljesen taccs
4 perce
Ez a facemask nagyon kellett
5 perce
Félidőben Harbs mondta is. Remekül játszik, vigyáz a labdára 😁Ezért jobb is ha nem passzol ha rizikós a saját térfélen, amikor ilyen punter vanVlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzonFull vakon van. Nincs semmilyen ritmusban az elkapókkal.
ozibozi
Haba
ozibozi
6 perce
Ezért jobb is ha nem passzol ha rizikós a saját térfélen, amikor ilyen punter vanVlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzonFull vakon van. Nincs semmilyen ritmusban az elkapókkal.
ozibozi
Haba
6 perce
Ahhoz képest, hogy jött egy top pick, az OL rosszabb mint volt. Nem mondanám hogy bejött ott az edzőcsere.
7 perce
Vlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzonFull vakon van. Nincs semmilyen ritmusban az elkapókkal.
ozibozi
7 perce
Hogy nem kell azt a skót marhát nézni már megérte
8 perce
punter a meccs embere 😊
8 perce
Vlsz meg van neki mondva hogy, mind1 mit csinál csak Intet ne dobjon, ne rizikózzon
8 perce
Winstonnak mindig kicsúszik a labda a kezéből? vagy mi a fasztól megy ilyen kibaszott lassan az összes dobása?Szerintem nincs már erő benne, de azért adtunk neki 13M-t
Szesze
9 perce
Saleh megkontrázta a TO-t!!!😀😱

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 perce
Winstonnak mindig kicsúszik a labda a kezéből? vagy mi a fasztól megy ilyen kibaszott lassan az összes dobása?
14 perce
ezaz, fussunk pár first down-t 4-5 percért és az már elég is még 1 punttal ispersze a sokkal jobb az költői túlzás volt, főleg hogy Harris-t se tartom jónak 😊 de pl erre a meccsre, ezen a pályán szerintem hasznosabb (lenne)Van benne igazság, de azért szvsz Harrisnél lényegesen jobb futó. De hogy sokkal nem rosszabb nála, az holt fix.sztem Skattebo nagyon túl van hype-olva, én absz nem látom benne azt a hatalmas sztárt. Nyilván szimpatikus a fanatizmusa, de sztem nincs meg a játékintelligenciája ahhot, h ő első számú futó legyenHarris mondjuk sztem sokkal jobb, mint Skattebo..Hát ha tényleg sokkal jobb, akkor idénre meg van az mvp 😊
Szesze
vanek úr
Szesze
vanek úr
14 perce
D Philips idénre visszaesett tavalyhoz képestA labda mondjuk tavaly is zavarta
ozibozi