New York Jets - Buffalo Bills
több mint 7 éve
buburubu
25
Jöhet a Deonte Thompson 200 yardos meccs.Hú azt de élvezném! Nem tudom mi lenne a mit kapna a mi WR coaching stuffunk...
Muffalo_Bafia
"The Bears are who we thought they were!"
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Jöhet a Deonte Thompson 200 yardos meccs.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
zay kiesése nagyobb csapás mitn houstonban watson .s
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Zay nem néz ki jól.Konkrétan egy Miller lite verzió...
iktriad
több mint 7 éve
Gyanús is volt már, hogy van WR... :S
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Zay nem néz ki jól.
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
És meghúztuk.mekkora lenne már, ha nem középső futással kezdené a bills a driveotMeghúznánk a váratlant.
eaglesmcnabb
Muffalo_Bafia
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
mekkora lenne már, ha nem középső futással kezdené a bills a driveotMeghúznánk a váratlant.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
mekkora lenne már, ha nem középső futással kezdené a bills a driveot
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Megmondtam idény elején, hogy a Jetsnek fogok drukkolni Adams draftolása miatt, de nem lehet nem szimpatizálni ezzel a Billsel, hogy érjék el végre a POt idén. Nagy dillemába vagyok most itt.Minek szurkolni? Egyszerűen csak élvezd a passzjátékokat és, hogy nem MM hívja a játékokat.
alatriste
több mint 7 éve
Kampman
28 290
A schedule keményebb része még előttük áll, plusz tavaly is jól kezdtek, aztán történt ami történt.ezért erős PO aspiráns a JAX. ők azok, akiknél ha kidőlne a kezdő QB, akkor se csökkenne az esélyük szignifikánsanNem ez a csapat a Vikings. Sőt ott már ki is esett a no1 és no2 QB is, ja meg a no1 RB is. Ja meg hol sérült a legjobb WR, hol nem. Szarul is állnak... Ja várj!
eaglesmcnabb
alatriste
Szerkesztette: Kampman
több mint 7 éve
ezért erős PO aspiráns a JAX. ők azok, akiknél ha kidőlne a kezdő QB, akkor se csökkenne az esélyük szignifikánsanNem ez a csapat a Vikings. Sőt ott már ki is esett a no1 és no2 QB is, ja meg a no1 RB is. Ja meg hol sérült a legjobb WR, hol nem. Szarul is állnak... Ja várj!
eaglesmcnabb
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Wilkerson kezdi észrevenni, hogy szezon van?Így szezon közepén illene. 😊
alatriste
több mint 7 éve
Wilkerson kezdi észrevenni, hogy szezon van?
Liverpool Fc
több mint 7 éve
ezért erős PO aspiráns a JAX. ők azok, akiknél ha kidőlne a kezdő QB, akkor se csökkenne az esélyük szignifikánsanHenne azért szerintem rosszabb opció, mint Blake. Minden 3. labdáját leütnék a LOS-en, plusz fele annyira sem mobilis, mint Bortles.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
fasza futás-futás-deep playcall
több mint 7 éve
Megmondtam idény elején, hogy a Jetsnek fogok drukkolni Adams draftolása miatt, de nem lehet nem szimpatizálni ezzel a Billsel, hogy érjék el végre a POt idén. Nagy dillemába vagyok most itt.Drukkolj az X-nek.
alatriste
több mint 7 éve
ezért erős PO aspiráns a JAX. ők azok, akiknél ha kidőlne a kezdő QB, akkor se csökkenne az esélyük szignifikánsan
több mint 7 éve
Megmondtam idény elején, hogy a Jetsnek fogok drukkolni Adams draftolása miatt, de nem lehet nem szimpatizálni ezzel a Billsel, hogy érjék el végre a POt idén. Nagy dillemába vagyok most itt.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Kampman
28 290
A kollektív szerződés egyik titkos záradéka szerint a Packersnek, mint csapatnak járó bírói segítség az ex-Packers játékosokat is megilleti a távozásukat követő szezonban.
több mint 7 éve
Apex
2 980
Ez azt nagy lökés volt, de nem is értem a legközelebb lévő spori TD-t fúj de aki távolabb van az meg OPI-t dafuq
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 7 éve
ajándék opiJerome Bogernek a hangján kívül semmi más pozitívuma nincs, mint zebra.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
ajándék opi
több mint 7 éve
Ma nagyon megy neki egyelőre.Zay Jones összeszedte magát. Ámen.nyakára jött a konkurencia, muszáj volt
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb