New York Jets - Buffalo Bills
több mint 1 éve
Ez a legjetsesebb dolog, ami a Jets-cel valaha történt.Aaron Rodgers megsérül első Jets-es meccsének 1. negyedében elég Jets-es. Rosszabb, mint mikor Nick Foles lesérült, mint Jaguars kezdő QB hasonló szituációban. Ő legalább TD passzba sérült bele és pályára került Gardner Minshew. Most nézhetjük Zach Wilsont...
shawnka
több mint 1 éve
NFL jól beszopta, nézhetjük Wilsont főműsöridőben 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Egyszerűen nem jutok szóhoz
több mint 1 éve
Kivettek a feket a csapatbol, most valt igazi eselyesse a Jets.
I know that when you shine they wish some days will be dark
![](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/d946caff-db68-4a9d-927f-8c41e59af685/dd6krb5-7f15817a-4cf3-46b6-90ea-1b3a3044678f.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2Q5NDZjYWZmLWRiNjgtNGE5ZC05MjdmLThjNDFlNTlhZjY4NVwvZGQ2a3JiNS03ZjE1ODE3YS00Y2YzLTQ2YjYtOTBlYS0xYjNhMzA0NDY3OGYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.InMOrI3f_dAifFjGmXrYn3u-3twzvub_-DYuqwV0kCI)
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
BREAKING: The cart is out for #Jets QB Aaron Rodgers.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) September 12, 2023
He is out of the blue medical tent, but being carted back to the #NYJ locker room.
This is not good.
Jól hangzik
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Na de most majd Zach megmutatja, hogy mégis franchise QB ( who am i kidding )
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ez a legjetsesebb dolog, ami a Jets-cel valaha történt.
több mint 1 éve
Ahogy a csapattopikban is irtam, én már csak nevetni tudokEzen mást nem lehet 😀
Wester
Kabaré...
GO JETS!!!
több mint 1 éve
Ahogy a csapattopikban is irtam, én már csak nevetni tudok
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Hagyjál már 😀
több mint 1 éve
Ilyen nincs.
több mint 1 éve
Rodgers lent
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Kicsit sok már nekem egy héten belül a harmadik hajnalozás, de azért ebbe csak belenézek...
több mint 1 éve
2:15, Arena4