NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
269
20
01:30 Tennessee vs NC State [Bank of America Stadium, Charlotte] - abc
New York Jets – Cleveland Browns
több mint 8 éve
Szóval van 15 percünk két TD-re hogy újra meccsben lehessünk...gyors TD, Pick 6 kész is 😀
Csiriba
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Pryor megint szépen ért fel.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Marcus W hit
több mint 8 éve
Szóval van 15 percünk két TD-re hogy újra meccsben lehessünk...
több mint 8 éve
na az meg a másik, bár sztem Smith owusu helyét veszi majd átMi lesz, ha Devin Smith visszatér?Nem sérült, egész tc alatt ez volt, valamiért az új rezsim nem bízik benne. Ha meg túl akarunk adni rajta a cap miatt, akkor meg pláne játszatni kéne, hogy legyen vmi értékePassz, nem tudok róla h Kerley sérült lenne.Enunwa is előbb van WR sorban, mint Kerley, gyanús.Ja de nem értem, lófaszt nem csinál enunwa, kerley pedig már bizonyított azért :/
Beki
Wester
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
DL is szépen teszi a dolgát: Big Snack 5, Wilk-LWill 4-4 tackle.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mi lesz, ha Devin Smith visszatér?Nem sérült, egész tc alatt ez volt, valamiért az új rezsim nem bízik benne. Ha meg túl akarunk adni rajta a cap miatt, akkor meg pláne játszatni kéne, hogy legyen vmi értékePassz, nem tudok róla h Kerley sérült lenne.Enunwa is előbb van WR sorban, mint Kerley, gyanús.Ja de nem értem, lófaszt nem csinál enunwa, kerley pedig már bizonyított azért :/
Beki
Wester
Beki
Wester
több mint 8 éve
Nem sérült, egész tc alatt ez volt, valamiért az új rezsim nem bízik benne. Ha meg túl akarunk adni rajta a cap miatt, akkor meg pláne játszatni kéne, hogy legyen vmi értékePassz, nem tudok róla h Kerley sérült lenne.Enunwa is előbb van WR sorban, mint Kerley, gyanús.Ja de nem értem, lófaszt nem csinál enunwa, kerley pedig már bizonyított azért :/
Beki
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Passz, nem tudok róla h Kerley sérült lenne.Enunwa is előbb van WR sorban, mint Kerley, gyanús.Ja de nem értem, lófaszt nem csinál enunwa, kerley pedig már bizonyított azért :/
Beki
Wester
több mint 8 éve
Enunwa is előbb van WR sorban, mint Kerley, gyanús.Ja de nem értem, lófaszt nem csinál enunwa, kerley pedig már bizonyított azért :/
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
mzperx
245
ivory mekkorát futottEnunwa is előbb van WR sorban, mint Kerley, gyanús.nem ő hord vissza?
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
FG OK.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Enunwa is előbb van WR sorban, mint Kerley, gyanús.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nagyon megy a futás.
több mint 8 éve
Nem mondanám, hogy a ligautolsó futás védekezésünk javult volna. Sőt...
több mint 8 éve
Ha Marshall tarthatatlan akkor mi van Ivoryval????
több mint 8 éve
najó beszarok ... no offense de egy Fitzpatricket nem tudunk tartani ... nincs miről beszélni
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ivoryyyyyyy
több mint 8 éve
komolyan haden elmehet a picsába
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Marshall tarthatatlan.
több mint 8 éve
Könyörgöm mit látnak ebben a Crowellben? mint Trent Richardson 2.ugye? 😊 én is pont ezen gondolkoztam
Csiriba
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 8 éve
Könyörgöm mit látnak ebben a Crowellben? mint Trent Richardson 2.
több mint 8 éve
fuul nem tudjuk marshallt tartani...és ez marshall, nem AJ, vagy Antonio. egy 70 milliós corner, aha.
P@trik
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964