NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
New York Jets - New England Patriots
több mint 1 éve
Apex
2 980
na jó nekem ennyi elég volt
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Vajon a rossz idő lesz abkifogás hogy szarok vagyunk O oldalon?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Ezeket illene berugni
több mint 1 éve
3-0 egy totál ergya jets ellen és Macj már megint kezdi...
több mint 1 éve
Apex
2 980
bazmeg, hogy egy labdát sem tudunk lehúzni
több mint 1 éve
3&16-ra vártam a screen-t, egy pillanatra meg is lepődtem hogy talán nem az lesz... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
A saját 42 yardosunkrol indultunk…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Ez csodálatosan játék volt 2&16-ra.
több mint 1 éve
egy picit potensebb csapat, ezt a meccset az első negyedben lerendezi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Az egyik speaker mondta elsőnek h overthrown, aztán Romo mondta, hogy Parker lassított le a route közben.Hat,a gamepassen szó szerint overthrown- t mondtak,de lapozzunk.ki ondta, hogy lassú volt a wr? 1 ütem késéses volt, ahol én nézem ott a védőmunkát emelték ki, elég volt egy takt kiesés és nem ért oda. Területre kell dobni nem a wr kezébe.Na most ezt nem értem,ha tudjuk hogy a wr lassú és azt pontosan oda kellett dobni,akkor incomplete volt a cél ?🤔Szokásos tuldobas a hosszú passzrapedig azt a labdát pontosan oda kellett dobni
kolok1972
gordon
kolok1972
gordon
kolok1972
több mint 1 éve
Apex
2 980
A Def idáig hasít szerencséreEllenünk nem nehéz 😀
kolok1972
több mint 1 éve
A Def idáig hasít szerencsére
több mint 1 éve
Mocskosul pontgazdageccs lesz ez megint😁🤣
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Hat,a gamepassen szó szerint overthrown- t mondtak,de lapozzunk.ki ondta, hogy lassú volt a wr? 1 ütem késéses volt, ahol én nézem ott a védőmunkát emelték ki, elég volt egy takt kiesés és nem ért oda. Területre kell dobni nem a wr kezébe.Na most ezt nem értem,ha tudjuk hogy a wr lassú és azt pontosan oda kellett dobni,akkor incomplete volt a cél ?🤔Szokásos tuldobas a hosszú passzrapedig azt a labdát pontosan oda kellett dobni
kolok1972
gordon
kolok1972
gordon
több mint 1 éve
Nem baj, nekem kicsi is elég hogy elégedett legyek... 😊Lássuk ebben a drive-ban lesz-e értékelhető futás vagy lesz-e legalább egyszer is több mint 2mp-e dobni Mac-nek... 😊Mindkettő meg volt. És eeeeennnyi
Castleai01
vpi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
De kar ezért a dropertÁááá, Mac dobta szarul... 😉
kolok1972
(Csak viccelek, mielőtt bárki is megsértődne...) 😊
több mint 1 éve
Lássuk ebben a drive-ban lesz-e értékelhető futás vagy lesz-e legalább egyszer is több mint 2mp-e dobni Mac-nek... 😊Mindkettő meg volt. És eeeeennnyi
Castleai01
több mint 1 éve
Stevenson te lukaskezű
több mint 1 éve
De kar ezért a dropert
több mint 1 éve
ki ondta, hogy lassú volt a wr? 1 ütem késéses volt, ahol én nézem ott a védőmunkát emelték ki, elég volt egy takt kiesés és nem ért oda. Területre kell dobni nem a wr kezébe.Na most ezt nem értem,ha tudjuk hogy a wr lassú és azt pontosan oda kellett dobni,akkor incomplete volt a cél ?🤔Szokásos tuldobas a hosszú passzrapedig azt a labdát pontosan oda kellett dobni
kolok1972
gordon
kolok1972
több mint 1 éve
Okés a futás megvolt... 😊
több mint 1 éve
Na most ezt nem értem,ha tudjuk hogy a wr lassú és azt pontosan oda kellett dobni,akkor incomplete volt a cél ?🤔Szokásos tuldobas a hosszú passzrapedig azt a labdát pontosan oda kellett dobni
kolok1972
gordon
több mint 1 éve
Lássuk ebben a drive-ban lesz-e értékelhető futás vagy lesz-e legalább egyszer is több mint 2mp-e dobni Mac-nek... 😊
több mint 1 éve
Apex
2 980
Izgalmas ezt az O-t nézni
több mint 1 éve
Akkor Parker volt lassúSzokásos tuldobas a hosszú passzrapedig azt a labdát pontosan oda kellett dobni
kolok1972
gordon
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018