NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 511
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Jets - New England Patriots
2 hónapja
Vitatkoztak is rajta a szakik, hogy ez így megéri-e, mert mire lesz Maye körül csapat, addigra valszeg szerződést kell neki majd adniDe a draft előtt is tudták, hogy nem lesz fal.Egyébkent miért nem az új irányító kezd a Patsnél?Mert nincs támadófal, és handoffot Brisett jobban ad 😀
Ergya, vagy kímélik/fejlesztik még?
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Akkor az a logika, hogy amíg nincs fal, addig üldögéljen az 1/3? Akár évekig?
Nem logikus.
Őszentsége Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
2 hónapja
De a draft előtt is tudták, hogy nem lesz fal.Egyébkent miért nem az új irányító kezd a Patsnél?Mert nincs támadófal, és handoffot Brisett jobban ad 😀
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Akkor az a logika, hogy amíg nincs fal, addig üldögéljen az 1/3? Akár évekig?
Nem logikus.
2 hónapja
Bocsi komplett torok gatya van annyi szart szedek rá,hogy most tértem észhezHát ez gatyaMost jöttél? 😀 Ez már az első negyedben látszott
ThundersNFL a Paraszt
Nomac
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
FunHun
1 482
Lássuk 😊
2 hónapja
Hát ez gatyaMost jöttél? 😀 Ez már az első negyedben látszott
ThundersNFL a Paraszt
2 hónapja
Hát ez gatya
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
First time @nyjets have opened a season with 3 games of 3+ offensive TDs since 1989.
Lesz ez még így se!
2 hónapja
A szezon előtt én is azt gondoltam hogy Maye jöhetne az elején.. de ez a fal. Semmi értelme. Talán majd itt a 4. negyedben kap pár snapetAzon gondolkodtam, hogy van-e értelme még a meccs végére is berakni? Összetörik itt szegényt
Nomac
Lesz ez még így se!
2 hónapja
A szezon előtt én is azt gondoltam hogy Maye jöhetne az elején.. de ez a fal. Semmi értelme. Talán majd itt a 4. negyedben kap pár snapet
2 hónapja
Ekualen qrva nagy holdingot nem dobtak be 😕Megsajnáltak minket 😀
FunHun
2 hónapja
FunHun
1 482
Ekualen qrva nagy holdingot nem dobtak be 😕
2 hónapja
Látszott hogy ezt GW-nek akarták mindenképp
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Rodgers mozgása azért elég biztató ma, előző két meccsen inkább csak tiporgott a zsebben
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Tetszik hogy mindenki JJ ünneplését nyomja ma
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Egyébkent miért nem az új irányító kezd a Patsnél?Mert nincs támadófal, és handoffot Brisett jobban ad 😀
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Egyébkent miért nem az új irányító kezd a Patsnél?Egyrészt fejlesztik, meg másrészt emögött a fal mögött?
Őszentsége Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
2 hónapja
Egyébkent miért nem az új irányító kezd a Patsnél?Ergya, vagy kímélik/fejlesztik még?
2 hónapja
Nincs O falMi ezen nem lepődünk meg, az első két meccsen megszoktuk 😀
KeyG
2 hónapja
FunHun
1 482
Na végre...Ugye egy-egy hosszú passznál akár ez is a haladás egyik fajtája lehet 😊