NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New York Jets - New England Patriots
2 hónapja
Ezt miért fúják le...bazmeg
2 hónapja
FunHun
1 482
Ha még zászlókkal is tökön löjjük magunkat, na az tutira nem fér bele
2 hónapja
Én is csak a fantasy pontjaim miatt keltem fel, 9 játékosom játszék, főleg hogy ki tudjam venni C.J. Mosley, mert sejtettem hogy nem játszik..
2 hónapja
Azert durva, hogy pár év alatt mennyit változott a világ a Patssel, patsesekkel.Ez az egyetlen éjszakai meccsünk. Nem sokan kelnek fel miatta..
Egy Jets elleni meccsen a második negyed közepére 5-10 évvel ezelőtt lett volna már vagy 100 hsz. 20 embertől, még éjjeli meccsen is, most meg kb. senkit se érdekel.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
FunHun
1 482
Azert durva, hogy pár év alatt mennyit változott a világ a Patssel, patsesekkel.Ilyen ez...
Egy Jets elleni meccsen a második negyed közepére 5-10 évvel ezelőtt lett volna már vagy 100 hsz. 20 embertől, még éjjeli meccsen is, most meg kb. senkit se érdekel.
Őszentsége Sobri Jóska
Elválik a szar a májtól.
2 hónapja
Azert durva, hogy pár év alatt mennyit változott a világ a Patssel, patsesekkel.Egy Jets elleni meccsen a második negyed közepére 5-10 évvel ezelőtt lett volna már vagy 100 hsz. 20 embertől, még éjjeli meccsen is, most meg kb. senkit se érdekel.
2 hónapja
FunHun
1 482
-2 yard helyett egy újabb mistackle miatt TD lesz ez 😕
2 hónapja
McDonald eddig elég impresszív, kell is Johnson hiányában
Lesz ez még így se!
2 hónapja
My body is ready | for the disappointment |
Lesz ez még így se!
2 hónapja
02:15, ARENA4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal