NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
64
16
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
New York Jets - New England Patriots
4 órája
Akkor kezdjünk szurkolni: Fly Eagles, fly!Én is a Browns meccsre figyelek már fél szemmel 😀
Burkus
Lesz ez még így se!
4 órája
Diggs ezt hogy a faszomba szedte le?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 órája
A mi ST-nk meg DVOA szerint az NFL történetének legjobbjai között van, mondjuk látszik mennyit ér 😀No joke amúgy a kickoffoknál meg puntoknál vagyunk a legveszélyesebbek, elég arra figyelnetek 😀hát a mi ST-nk ebben a 2-ben toronymagasan a leggyengébb, mondták is a közvetítésben
Wester
NB2
Lesz ez még így se!
4 órája
No joke amúgy a kickoffoknál meg puntoknál vagyunk a legveszélyesebbek, elég arra figyelnetek 😀hát a mi ST-nk ebben a 2-ben toronymagasan a leggyengébb, mondták is a közvetítésben
Wester
4 órája
az a durva, hogy 2 éve azon ment a diskurzus még a mi topicunkban is, hogy ez a jets egy jó qb-ra van attól, hogy rohadt jó csapat legyen, aztán 2 év alatt hova jutottak 😕És amikor odament Rodgers, mindenki azt hitte, hogy megvan az utolsó hiányzó kocka.
NB2
4 órája
Akkor kezdjünk szurkolni: Fly Eagles, fly!
4 órája
az a durva, hogy 2 éve azon ment a diskurzus még a mi topicunkban is, hogy ez a jets egy jó qb-ra van attól, hogy rohadt jó csapat legyen, aztán 2 év alatt hova jutottak 😕
4 órája
Ez nagyon csúnya lehet ha nem lépünk le a gázról.
4 órája
Hopp szalámi akarom mondani Pick!
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

4 órája
Ez is igaz. Btw az elég szomorú hogy konstansan a Jets D ellen sem tudunk futniAkkor adnak meg nekünk egy ilyen kamut flaget, amikor nincs jelentősége...A PI call szerintem elég erős volt, de igazából mindegy 😀Hat akkor szerintem ebben mindannyian egyet értettünk.
Wester
kolok1972
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
4 órája
No joke amúgy a kickoffoknál meg puntoknál vagyunk a legveszélyesebbek, elég arra figyelnetek 😀
Lesz ez még így se!
4 órája
Akkor adnak meg nekünk egy ilyen kamut flaget, amikor nincs jelentősége...A PI call szerintem elég erős volt, de igazából mindegy 😀Hat akkor szerintem ebben mindannyian egyet értettünk.
Wester
kolok1972
4 órája
Chism úgy bukdácsolt az elkapás után mint Douglas szokott.
4 órája
A PI call szerintem elég erős volt, de igazából mindegy 😀Hat akkor szerintem ebben mindannyian egyet értettünk.
Wester
4 órája
Jogos. Nem volt még eredményes 3rd down a meccsen 😀Nem volt még 3rd down a meccsen 😊A mi O-nk nem is nézed, szégyelld magad 😀
vpi
Wester
4 órája
rá kellett keresnem ki a faszom nálunk a 69-es 😀Az a szopó-nyaló figura?
Wester
Draft

4 órája
Nem volt még 3rd down a meccsen 😊A mi O-nk nem is nézed, szégyelld magad 😀
vpi
Lesz ez még így se!
4 órája
Nem volt még 3rd down a meccsen 😊
4 órája
erre én nem dobtam volna sárgátFlacco csinálta ezt 2014-ben, hogy aládobta a wr-nek, aztán azt meg felöklelte mindig a védő, mikor megállt
4 órája
A PI call szerintem elég erős volt, de igazából mindegy 😀
Lesz ez még így se!
4 órája
Ez egy elég lufi flagbol jott
4 órája
rá kellett keresnem ki a faszom nálunk a 69-es 😀
Lesz ez még így se!
4 órája
De szép debütálás. Ha nem botlik meg, a TD is meglett volna.
4 órája
Miről beszél Brees, mindkét linebackerünk borzasztó idén 😀
Lesz ez még így se!