NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
135
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
68
8
RedZone week 12
64
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
54
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
ki az?cornerek csúsznak... C nem volt csak 3 ... Fs eleve nem volt..JanekFSből még van bent egy titkos favoritom. 😛 És őt meg is nézte Big Red és csapata.ulpianus
több mint 10 éve
Jaja, jó pick Panthersnek, de mint mondtam 99% hogy DB pick lesz nekünk, pedig BPA jobb lenne.Minket se kell félteni, mindjárt vége a 3. körnek és még nem draftoltunk egy DB-t, ergó vkit húznunk kell oda... Pedig még benn van D. Jones, vagy a falember Turner is.Go Vikings!trai turner már nincs 😀Negritis
több mint 10 éve
pats trade nahát
több mint 10 éve
Na mesélj 😀cornerek csúsznak... C nem volt csak 3 ... Fs eleve nem volt..JanekFSből még van bent egy titkos favoritom. 😛 És őt meg is nézte Big Red és csapata.ulpianus
több mint 10 éve
Akkor nincs több kifogásom 😊A Pittsburg State kansasi sulibaggioremélem gyors 😀Dexxter TailorFitzgerald szomszédságából jött, problem? 😀toam
több mint 10 éve
nfc westbe 3. körtől már csak cserék kellenek :pDexxter TailorAFC Westbe első körben is.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Itt jó érték Breeland is, Desir is, és konkrétan Moncrief a jelenlegi WR sorunkba jó esetben #4, de inkább #5 egyébként.cornerek csúsznak... C nem volt csak 3 ... Fs eleve nem volt..JanekBaszki, nincsen továbbra sem centerünk, nincsen egy olyan cornerünk, akire rá lehetne vágni, hogy #2, nincsen kezdő FS-ünk. Ez luxus pickStezMoncrief jó, csak pont nem WR-re lődözném itt a 3. kört.StezHát kire?
BPA voltJanek
Hát kurvára el kellett lőni WR-re a picket.
több mint 10 éve
Minket se kell félteni, mindjárt vége a 3. körnek és még nem draftoltunk egy DB-t, ergó vkit húznunk kell oda... Pedig még benn van D. Jones, vagy a falember Turner is.Go Vikings!trai turner már nincs 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
cornerek csúsznak... C nem volt csak 3 ... Fs eleve nem volt..JanekFSből még van bent egy titkos favoritom. 😛 És őt meg is nézte Big Red és csapata.
több mint 10 éve
remélem gyors 😀Dexxter TailorIgen és ráadásul buta, mint a föld. 😀
több mint 10 éve
Ezt magyarázni se kell, hogy mennyire szar pick xD a cardinals mit művel, én nagyon nem értembaggionfc westbe 3. körtől már csak cserék kellenek :p
több mint 10 éve
A Pittsburg State kansasi suliremélem gyors 😀Dexxter TailorFitzgerald szomszédságából jött, problem? 😀toam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nem telített posztraMoncrief jó, csak pont nem WR-re lődözném itt a 3. kört.StezHát kire?
BPA voltJanek
több mint 10 éve
Minket se kell félteni, mindjárt vége a 3. körnek és még nem draftoltunk egy DB-t, ergó vkit húznunk kell oda... Pedig még benn van D. Jones, vagy a falember Turner is.
több mint 10 éve
cornerek csúsznak... C nem volt csak 3 ... Fs eleve nem volt..Baszki, nincsen továbbra sem centerünk, nincsen egy olyan cornerünk, akire rá lehetne vágni, hogy #2, nincsen kezdő FS-ünk. Ez luxus pickStezMoncrief jó, csak pont nem WR-re lődözném itt a 3. kört.StezHát kire?
BPA voltJanek
több mint 10 éve
remélem gyors 😀Dexxter Tailor4.34
több mint 10 éve
remélem gyors 😀Dexxter TailorFitzgerald szomszédságából jött, problem? 😀
több mint 10 éve
Moncreif nem rossz játékos. DHB rosszabb, és ő 1/8 volt. 😛A Colts WR sor nem volt rossz.Moncrief jó, csak pont nem WR-re lődözném itt a 3. kört.StezHát kire?
BPA voltJanek
több mint 10 éve
Ezt magyarázni se kell, hogy mennyire szar pick xD a cardinals mit művel, én nagyon nem értem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Baszki, nincsen továbbra sem centerünk, nincsen egy olyan cornerünk, akire rá lehetne vágni, hogy #2, nincsen kezdő FS-ünk. Ez luxus pickMoncrief jó, csak pont nem WR-re lődözném itt a 3. kört.StezHát kire?
BPA voltJanek
több mint 10 éve
remélem gyors 😀
több mint 10 éve
ennyit bakizni egy csapatnévnél 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!