NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 9 éve
Khyri kirí ebből a 3. körből.
több mint 9 éve
nem írtam komolyan csak ugye a tavalyi Barkley pickre gondolvaQB nem kellaz alap, már korábban írtam arra jön Aaron Murray 😀dandeAz 5/1 is a miénk nem rosszdande+ 4/1Greengo
főleg az a balfékJanek
több mint 9 éve
Thornton is remek pick, csak nem itt 😀

több mint 9 éve
DaQuan Jones benn van még?Go Vikings!remélem a Packers után még igen utánunk már nem 😛
több mint 9 éve
QB nem kellaz alap, már korábban írtam arra jön Aaron Murray 😀dandeAz 5/1 is a miénk nem rosszdande+ 4/1Greengo
főleg az a balfék

több mint 9 éve
DaQuan Jones benn van még?
több mint 9 éve
nemsokára Colts pick, újabb agyvérzés

több mint 9 éve
az alap, már korábban írtam arra jön Aaron Murray 😀Az 5/1 is a miénk nem rosszdande+ 4/1Greengo
több mint 9 éve
Martin nagyon jó pick a Cardstól. Az NFC West tovább erősödött idén, jövőre négy (😛) PO-suk lesz
több mint 9 éve
Jó lesz az a Texans #D, jó ha az ellenfelek 6 pontot szereznek ellenük.nfl.comon (még ma is) Clowney megy szalagcímben. "mentoromnak is remek lesz JJ Watt"
sajna így is mindig ki fognak kapni...Go Vikings!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Az 5/1 is a miénk nem rosszdande+ 4/1

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Az 5/1 is a miénk nem rossz
több mint 9 éve
és végül is csak bottom run defensük volt tavaly, megtehették, hogy végignézik Nix ultra csúszásátNem volt épkézláb DT a keretbenbaggioSutton mekkora playa volt, szép, kell ő odaDe így minek kellett nekik Ferguson a 2. körben?helmet
baggio

több mint 9 éve
Jó lesz az a Texans #D, jó ha az ellenfelek 6 pontot szereznek ellenük.sajna így is mindig ki fognak kapni...
több mint 9 éve
Úgy látszik mi vagyunk a nagyot csúszó jónak tűnő játékosokért a partnerek (korábban Manzi most Nix). Kicsit jobban megkérhetnénk az árát 😀 😀
több mint 9 éve
Nem volt épkézláb DT a keretbenSutton mekkora playa volt, szép, kell ő odaDe így minek kellett nekik Ferguson a 2. körben?helmet
baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mettenberger megy Houstonba?Steza Texans nem akar QB-t 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Ezt már nem hagyhatták bent