NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Khyri kirí ebből a 3. körből.
több mint 10 éve
nem írtam komolyan csak ugye a tavalyi Barkley pickre gondolvaQB nem kellaz alap, már korábban írtam arra jön Aaron Murray 😀dandeAz 5/1 is a miénk nem rosszdande+ 4/1Greengo
főleg az a balfékJanek
több mint 10 éve
Thornton is remek pick, csak nem itt 😀
több mint 10 éve
DaQuan Jones benn van még?Go Vikings!remélem a Packers után még igen utánunk már nem 😛
több mint 10 éve
QB nem kellaz alap, már korábban írtam arra jön Aaron Murray 😀dandeAz 5/1 is a miénk nem rosszdande+ 4/1Greengo
főleg az a balfék
több mint 10 éve
DaQuan Jones benn van még?
több mint 10 éve
nemsokára Colts pick, újabb agyvérzés
több mint 10 éve
az alap, már korábban írtam arra jön Aaron Murray 😀Az 5/1 is a miénk nem rosszdande+ 4/1Greengo
több mint 10 éve
Foldesi26
317
Martin nagyon jó pick a Cardstól. Az NFC West tovább erősödött idén, jövőre négy (😛) PO-suk lesz
több mint 10 éve
Jó lesz az a Texans #D, jó ha az ellenfelek 6 pontot szereznek ellenük.nfl.comon (még ma is) Clowney megy szalagcímben. "mentoromnak is remek lesz JJ Watt"
sajna így is mindig ki fognak kapni...Go Vikings!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Az 5/1 is a miénk nem rosszdande+ 4/1
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Az 5/1 is a miénk nem rossz
több mint 10 éve
és végül is csak bottom run defensük volt tavaly, megtehették, hogy végignézik Nix ultra csúszásátNem volt épkézláb DT a keretbenbaggioSutton mekkora playa volt, szép, kell ő odaDe így minek kellett nekik Ferguson a 2. körben?helmet
baggio
több mint 10 éve
Jó lesz az a Texans #D, jó ha az ellenfelek 6 pontot szereznek ellenük.sajna így is mindig ki fognak kapni...
több mint 10 éve
Úgy látszik mi vagyunk a nagyot csúszó jónak tűnő játékosokért a partnerek (korábban Manzi most Nix). Kicsit jobban megkérhetnénk az árát 😀 😀
több mint 10 éve
Nem volt épkézláb DT a keretbenSutton mekkora playa volt, szép, kell ő odaDe így minek kellett nekik Ferguson a 2. körben?helmet
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mettenberger megy Houstonba?Steza Texans nem akar QB-t 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Ezt már nem hagyhatták bent