NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
53
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
31
7
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
26
11
22:25
NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Na akkor jöjjön egy DB
több mint 10 éve
Schofield, fuckyeah! 😀
több mint 10 éve
a szökésből?
több mint 10 éve
Ha 7/UDFA kandidáns, akkor most kell kivinni, ez úgy is egy olyan kör. 😀StezUDFA run 😊
több mint 10 éve
Szerintem már az elég siralmas, amikor a 93 éves Burleson sérülése az utolsó szalmaszál kb., és ő jelenti a WR corpot egy csapatnak. 😊Nate Burleson megint eltörte a karját. A Browns-nál egyre jobban kell a WR.npetiiiHis agent RT @KenSarnoff @Nate13Burleson hurt his arm in OTA's. He had a very minor surgery. He will be 100% for day 1 of camp!Bazzani
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/05/09/report-burleson-breaks-arm-again/Nate Burleson megint eltörte a karját. A Browns-nál egyre jobban kell a WR.npetiiiHis agent RT @KenSarnoff @Nate13Burleson hurt his arm in OTA's. He had a very minor surgery. He will be 100% for day 1 of camp!Bazzani
erre alapoztam
több mint 10 éve
nevét se hallottam....Ballantine, tipikus Sutton kedvence:Na mesélj 😀Stezcornerek csúsznak... C nem volt csak 3 ... Fs eleve nem volt..JanekFSből még van bent egy titkos favoritom. 😛 És őt meg is nézte Big Red és csapata.ulpianus
6'3, 220 font, 4.4 körüli 40 yard, kurva nagyot üt, állandóan rohan, és teljesen nyers játékos. Jó játékos amúgy, csak kell hozzá egy jó edző. (lásd mai pickünket). De a KC DB edzője az egyik legjobb a ligában. ő hetedik körös/UDFA érték, mégis remélem kivisszük holnap.ulpianus
több mint 10 éve
Ha 7/UDFA kandidáns, akkor most kell kivinni, ez úgy is egy olyan kör. 😀Ballantine, tipikus Sutton kedvence:Na mesélj 😀Stezcornerek csúsznak... C nem volt csak 3 ... Fs eleve nem volt..JanekFSből még van bent egy titkos favoritom. 😛 És őt meg is nézte Big Red és csapata.ulpianus
6'3, 220 font, 4.4 körüli 40 yard, kurva nagyot üt, állandóan rohan, és teljesen nyers játékos. De jó játékos amúgy, csak kell hozzá egy jó edző. (lásd mai pickünket). De a KC DB edzője az egyik legjobb a ligában. dE ő hetedik körös/UDFA érték, mégis remélem kivisszük holnap.ulpianus
több mint 10 éve
Nate Burleson megint eltörte a karját. A Browns-nál egyre jobban kell a WR.npetiiiHis agent RT @KenSarnoff @Nate13Burleson hurt his arm in OTA's. He had a very minor surgery. He will be 100% for day 1 of camp!
több mint 10 éve
west jó itt szerintem
több mint 10 éve
Ballantine, tipikus Sutton kedvence:Na mesélj 😀Stezcornerek csúsznak... C nem volt csak 3 ... Fs eleve nem volt..JanekFSből még van bent egy titkos favoritom. 😛 És őt meg is nézte Big Red és csapata.ulpianus
6'3, 220 font, 4.4 körüli 40 yard, kurva nagyot üt, állandóan rohan, és teljesen nyers játékos. Jó játékos amúgy, csak kell hozzá egy jó edző. (lásd mai pickünket). De a KC DB edzője az egyik legjobb a ligában. ő hetedik körös/UDFA érték, mégis remélem kivisszük holnap.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nate Burleson megint eltörte a karját. A Browns-nál egyre jobban kell a WR.npetiiihúztak is egy RB-t 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
en.wikipedia.org/wiki/2014_NFL_Draft mondom én, hogy John Brown nagy sztár 😀
több mint 10 éve
Nate Burleson megint eltörte a karját. A Browns-nál egyre jobban kell a WR.
több mint 10 éve
Linder is kimegy, Cyril Richardson nagyban integet a Jaxnek 😀
több mint 10 éve
Linder BPA :cool:
több mint 10 éve
Egyébként a Coltsnak ez pont fos pick amiatt is, mert nincsen 4. körünk sem. Két picken vagyunk túl, de konkrétan egyet sem lőttünk el közvetlen needre, vagy egyet, ha ráfogjuk, hogy Mehwort megy OG-ba vagy OC-ba.Stezegyből edző lesz? 😀
több mint 10 éve
A Jax feltradelt egy 6.-7. körösért 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Linderért fontos volt feltrédelni 😀 sima 6. kör
több mint 10 éve
Egyébként a Coltsnak ez pont fos pick amiatt is, mert nincsen 4. körünk sem. Két picken vagyunk túl, de konkrétan egyet sem lőttünk el közvetlen needre, vagy egyet, ha ráfogjuk, hogy Mehwort megy OG-ba vagy OC-ba.