NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Fejhallgató?Hát ja. Hangerőt tudok rá rakni, csak így egy szimpla mail értesítő hangereje is leviszi a hajamat. Az előbb meg a streambe beugró k******a telekom reklám bömbölt fel 140 decibellel, úgy, hogy a másik szobában felsírt a kicsi. Sajna én akkor ezt kihagyom. 😕Nézi valaki a bowl hu ustreamet? Szóljon már valaki a srácoknak, hogy borzasztó halk, érthetetlen az egész. Pont úgy ahogy tegnap is az volt. 😕peterk2005Szerintem sokkal jobb, semmi zúgás, és csak egy kicsi hangerőt kellett ráadni és tökéletes lett.Sixo67
(Amúgy informatikus vagyok, be tudom állítani a gépemet. Egyszerűen a jelszint nagyon alacsony, de mindegy, ha ilyen, ilyen. Marad az nfl network.)peterk2005
több mint 10 éve
azt írják a Browns két hete tudja hogy Gordon megbukott a tesztene
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
ne hinném, Mészöly + Zombori taktikus kilobbizta 😀Kispályás focicsapat is játszik ezügyben?BazzaniVigyázz, ilyenért Sterlingtől elvették a csapatát 😀Sixo67Lee Watkins hasonmása?Néger.Bazzani
Hát kinek mi. 😊Stez
több mint 10 éve
Adblocker, + egyik böngészőn Höriék, másikon NFL network, és az egyiken maxra feltolni a hangot, másikon meg normális hangerőn 😊Hát ja. Hangerőt tudok rá rakni, csak így egy szimpla mail értesítő hangereje is leviszi a hajamat. Az előbb meg a streambe beugró k******a telekom reklám bömbölt fel 140 decibellel, úgy, hogy a másik szobában felsírt a kicsi. Sajna én akkor ezt kihagyom. 😕Nézi valaki a bowl hu ustreamet? Szóljon már valaki a srácoknak, hogy borzasztó halk, érthetetlen az egész. Pont úgy ahogy tegnap is az volt. 😕peterk2005Szerintem sokkal jobb, semmi zúgás, és csak egy kicsi hangerőt kellett ráadni és tökéletes lett.Sixo67
(Amúgy informatikus vagyok, be tudom állítani a gépemet. Egyszerűen a jelszint nagyon alacsony, de mindegy, ha ilyen, ilyen. Marad az nfl network.)peterk2005
több mint 10 éve
Kispályás focicsapat is játszik ezügyben?Vigyázz, ilyenért Sterlingtől elvették a csapatát 😀Sixo67Lee Watkins hasonmása?Néger.Bazzani
Hát kinek mi. 😊Stez
több mint 10 éve
ad block megoldja a reklámkérdést, de gondolom ezt tudod te isHát ja. Hangerőt tudok rá rakni, csak így egy szimpla mail értesítő hangereje is leviszi a hajamat. Az előbb meg a streambe beugró k******a telekom reklám bömbölt fel 140 decibellel, úgy, hogy a másik szobában felsírt a kicsi. Sajna én akkor ezt kihagyom. 😕Nézi valaki a bowl hu ustreamet? Szóljon már valaki a srácoknak, hogy borzasztó halk, érthetetlen az egész. Pont úgy ahogy tegnap is az volt. 😕peterk2005Szerintem sokkal jobb, semmi zúgás, és csak egy kicsi hangerőt kellett ráadni és tökéletes lett.Sixo67
több mint 10 éve
egy jó linket pls, thxpeachwww.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014
www.feed2all.eu/watch/259147/2/watch-nfl-draft-2014.html
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Szedj le egy adblockot és problem solved.Hát ja. Hangerőt tudok rá rakni, csak így egy szimpla mail értesítő hangereje is leviszi a hajamat. Az előbb meg a streambe beugró k******a telekom reklám bömbölt fel 140 decibellel, úgy, hogy a másik szobában felsírt a kicsi. Sajna én akkor ezt kihagyom. 😕Nézi valaki a bowl hu ustreamet? Szóljon már valaki a srácoknak, hogy borzasztó halk, érthetetlen az egész. Pont úgy ahogy tegnap is az volt. 😕peterk2005Szerintem sokkal jobb, semmi zúgás, és csak egy kicsi hangerőt kellett ráadni és tökéletes lett.Sixo67
több mint 10 éve
Vigyázz, ilyenért Sterlingtől elvették a csapatát 😀Lee Watkins hasonmása?Néger.Bazzani
Hát kinek mi. 😊Stez
több mint 10 éve
egy jó linket pls, thx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hát ja. Hangerőt tudok rá rakni, csak így egy szimpla mail értesítő hangereje is leviszi a hajamat. Az előbb meg a streambe beugró k******a telekom reklám bömbölt fel 140 decibellel, úgy, hogy a másik szobában felsírt a kicsi. Sajna én akkor ezt kihagyom. 😕Nézi valaki a bowl hu ustreamet? Szóljon már valaki a srácoknak, hogy borzasztó halk, érthetetlen az egész. Pont úgy ahogy tegnap is az volt. 😕peterk2005Szerintem sokkal jobb, semmi zúgás, és csak egy kicsi hangerőt kellett ráadni és tökéletes lett.Sixo67
(Amúgy informatikus vagyok, be tudom állítani a gépemet. Egyszerűen a jelszint nagyon alacsony, de mindegy, ha ilyen, ilyen. Marad az nfl network.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Empty melyik guardot tartod meginkább megfelelőnek a Chargershez? Hogy hangzik egy Cyril Richardson a 3. körben?
több mint 10 éve
ott maximum sör volt de az sem sokpedig a Höri féle reakció priceless a punter húzásra, jó tudom az egyébként is, de ott érezni az alkoholt isvalakisaz a korszak elmúltFucuvan tömény?valakisegy nap tapasztalat után nagyon komoly fejlődésen vagyunk túl 😊Fucuhöriéket kérdeztem :p de azért köszi 😊Dexxter Tailornem látnak egyébként semmit, csak az nfl networkös streamet a majdnai pickek miattkristof
több mint 10 éve
pedig a Höri féle reakció priceless a punter húzásra, jó tudom az egyébként is, de ott érezni az alkoholt isaz a korszak elmúltFucuvan tömény?valakisegy nap tapasztalat után nagyon komoly fejlődésen vagyunk túl 😊Fucuhöriéket kérdeztem :p de azért köszi 😊Dexxter Tailornem látnak egyébként semmit, csak az nfl networkös streamet a majdnai pickek miattkristof
több mint 10 éve
az a korszak elmúltvan tömény?valakisegy nap tapasztalat után nagyon komoly fejlődésen vagyunk túl 😊Fucuhöriéket kérdeztem :p de azért köszi 😊Dexxter Tailornem látnak egyébként semmit, csak az nfl networkös streamet a majdnai pickek miattkristof
több mint 10 éve
Akkor ha látjátok egy félig vicceset én is:Mikorra számítotok az első Mouton-Mitchell-Tavonwilson.. díjas pickre + melyik csapattól?
több mint 10 éve
2/1re viszi a texans sajnos 😀Hörit kérdezném: kit húzna 59. picken?BorbinhoSavageShilkor
több mint 10 éve
csak nekem akadozik amúgy?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Hörit kérdezném: kit húzna 59. picken?BorbinhoSavage
több mint 10 éve
Hörit kérdezném: kit húzna 59. picken?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
van tömény?egy nap tapasztalat után nagyon komoly fejlődésen vagyunk túl 😊Fucuhöriéket kérdeztem :p de azért köszi 😊Dexxter Tailornem látnak egyébként semmit, csak az nfl networkös streamet a majdnai pickek miattkristof