NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
baráti h reklámok fognak felugrani a közvetítés közben. fasza ez a ustream 😊braxa88ott a youtube live pedig...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
baráti h reklámok fognak felugrani a közvetítés közben. fasza ez a ustream 😊braxa88tableten nézem (bár a hang cink) , de itt még nem volt reklám
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
G0007
463
baráti h reklámok fognak felugrani a közvetítés közben. fasza ez a ustream 😊braxa88az a jó h maxra van csavarva hogy legalább halljak pár szót a reklám meg üvölteni fog. parább lesz mint a slenderman 😀
több mint 10 éve
Sziasztok!A GamePass-os Trialt 13-án lekell mondani draft után, különben kiszámlázzák?
Köszi előre is
több mint 10 éve
próbálok előre menni, és a győzelmekre inni ahogy te szoktad 😊akkor nem szóltam xDano92annyit ittam már h én már mindenhol azt látokSixo67😥 nem szerveztek be egy csöcsöt sem, hiába az ötletdoboz 😥ano92aaaaaaaa, jövőre adok kölcsön 3 mikroportot inkább 😀ano92CSÖCSÖK!!!!Sixo67
több mint 10 éve
braxa88
12 534
baráti h reklámok fognak felugrani a közvetítés közben. fasza ez a ustream 😊
több mint 10 éve
reméljük h nem 1/25nél fognak feküdni 😀az első 45 perc sajnos már biztos ilyen lesz, addig megpróbálunk kitalálni valamit, valszeg csak 2 ember lesz már a pickeknélkristofnem baj...totálban láthatjuk majd, ha feküdtök a röhögéstől 😀Chargers LT
több mint 10 éve
akkor nem szóltam xDannyit ittam már h én már mindenhol azt látokSixo67😥 nem szerveztek be egy csöcsöt sem, hiába az ötletdoboz 😥ano92aaaaaaaa, jövőre adok kölcsön 3 mikroportot inkább 😀ano92CSÖCSÖK!!!!Sixo67
több mint 10 éve
az első 45 perc sajnos már biztos ilyen lesz, addig megpróbálunk kitalálni valamit, valszeg csak 2 ember lesz már a pickeknélkristofnem baj...totálban láthatjuk majd, ha feküdtök a röhögéstől 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
tamasboldizsar
270
akkor jövőrehörinek minden évben menőbbnél menőbb amazon sérója van :'-DVenturatom brady fodrászához járDexxter Tailor
több mint 10 éve
Két évvel ezelőtti quote Mr. Herczegtől: "VOLF! ez nem a Bundesliga draft, akkor lenne VULF!"Hörinek bejött ez a Bundesliga séró 😀
több mint 10 éve
aláírom hogy kübekházáról nincs rálátásom Vácra 😀látszik hogy nem ismered a váci tecsó környékét éjszaka, mire valaki bemenne a kocsiról már le lenne műtve a felni, kerekek és talán a rendszemtábla is 😀berger90vagy van még 1,5 óra addig el lehet jutni egy tecsóba kábelé 😀Negritisigen sajnos, nincs hosszabb mikrofon kábelünk, közelebbről meg nem férünk bele a képbekristofakkor ketten beszéljetekbraxa88
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
az első 45 perc sajnos már biztos ilyen lesz, addig megpróbálunk kitalálni valamit, valszeg csak 2 ember lesz már a pickeknél
több mint 10 éve
annyit ittam már h én már mindenhol azt látok😥 nem szerveztek be egy csöcsöt sem, hiába az ötletdoboz 😥ano92aaaaaaaa, jövőre adok kölcsön 3 mikroportot inkább 😀ano92CSÖCSÖK!!!!Sixo67
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
látszik hogy nem ismered a váci tecsó környékét éjszaka, mire valaki bemenne a kocsiról már le lenne műtve a felni, kerekek és talán a rendszemtábla is 😀vagy van még 1,5 óra addig el lehet jutni egy tecsóba kábelé 😀Negritisigen sajnos, nincs hosszabb mikrofon kábelünk, közelebbről meg nem férünk bele a képbekristofakkor ketten beszéljetekbraxa88
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ebron nőjek azért milyen segge van 😮 nézzétek a videot ahol wmgkérte a kezét.braxa88Nagy
több mint 10 éve
hörinek minden évben menőbbnél menőbb amazon sérója van :'-DVenturaritka hosszú haja van, rajnának meg ritka rövid
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ebron nőjek azért milyen segge van 😮 nézzétek a videot ahol wmgkérte a kezét.
több mint 10 éve
hangosabb lett nekemWesterbenyomták a mikrofonerősítést gondolom, mert a zúgás is nőtt
több mint 10 éve
hörinek minden évben menőbbnél menőbb amazon sérója van :'-DVenturatom brady fodrászához jár
több mint 10 éve
Most egy fokkal jobb, még egy kicsit csavarhatnátok rajta, de így legalább már ki tudom venni a szavakat. 😀
több mint 10 éve
😥 nem szerveztek be egy csöcsöt sem, hiába az ötletdoboz 😥aaaaaaaa, jövőre adok kölcsön 3 mikroportot inkább 😀ano92CSÖCSÖK!!!!Sixo67
több mint 10 éve
fejhallgatóval lehet érteni, csak van mellé egy kis alapzúgás sajnos.
több mint 10 éve
hörinek minden évben menőbbnél menőbb amazon sérója van :'-D