NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
A legjobb elkapó idén 😊egy rossz játékost el akartok vinni előlünk és még pálinkát is kapunk mellé? DEAL!mustaineVan 9 liter Geleji házi birs hp-m, ha az megfelel, vagyis már csak 8.5, de Ő kell nekünk !Sixo67Ma elég a szeszJanekKaptok érte szeszt meg csöcsöket 😀 .Sixo67Majd ha eltradeltükJanekTévedsz, ő Chargers lesz .Sixo67Szevasztok!A mi Benjamin pickünket várd meg 😀Janek
Megvárom amíg manzielt behúzzák, + elmegy 20 ponttal a spurs és fekszek a gecibe!
remélem nem csúszik sokat Jani barátunk!eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Bánat nem fog bejelentkezni, de nálunk is mentek 😊www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draft-2014-1-kor-2334445
több mint 10 éve
Olyasmi nekem is van igaz csak a feleVan 9 liter Geleji házi birs hp-m, ha az megfelel, vagyis már csak 8.5, de Ő kell nekünk !Sixo67Ma elég a szeszJanekKaptok érte szeszt meg csöcsöket 😀 .Sixo67Majd ha eltradeltükJanekTévedsz, ő Chargers lesz .Sixo67Szevasztok!A mi Benjamin pickünket várd meg 😀Janek
Megvárom amíg manzielt behúzzák, + elmegy 20 ponttal a spurs és fekszek a gecibe!
több mint 10 éve
frászbúúk 😀Na ebben van valami de mégsem...Bármelyik, aki NFL egy meccset is megnéz a SportTV-n.StezSzerinted melyik mezei hallgató néz NFL draftot hajnalban? 😊JanekJa értem, és akkor a draft előtti 1,5 óra meg szóljon 4 emberről. Clowneyról és a 3 QB-ról.Fél órája 3 QB-ról megy a diskurzus, át lehetne beszélni az OT-kat, WR-eket, Macket, akik top10 várományosok.Stezvan még 5-6 óra a műsorbol 😛braxa88
Hát én pont, hogy akkor már a top10-be várt játékosokat átbeszélném gyorsan, hogy a mezei hallgató több infót kapjon. Nyilván nem engem érdekelnek a dolgok, de feltételezem, sokan nézik.Stez
Honnan tudná valaki aki nem olvas bowl.t hogy itten kérem műsor van?Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
egy rossz játékost el akartok vinni előlünk és még pálinkát is kapunk mellé? DEAL!Van 9 liter Geleji házi birs hp-m, ha az megfelel, vagyis már csak 8.5, de Ő kell nekünk !Sixo67Ma elég a szeszJanekKaptok érte szeszt meg csöcsöket 😀 .Sixo67Majd ha eltradeltükJanekTévedsz, ő Chargers lesz .Sixo67Szevasztok!A mi Benjamin pickünket várd meg 😀Janek
több mint 10 éve
Köszönöm.Egy esetleges 49-ers - Ravens cserénél, milyen picket adna még a Frisco a 30. picken kívül?VoiceAlighanem a Chiefstől szerzett második körös draftjogot.vassadi
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
"Fucu végeztünk vagy ez még megy?" Oravecz Coelho bound 😊
több mint 10 éve
Van 9 liter Geleji házi birs hp-m, ha az megfelel, vagyis már csak 8.5, de Ő kell nekünk !Ma elég a szeszJanekKaptok érte szeszt meg csöcsöket 😀 .Sixo67Majd ha eltradeltükJanekTévedsz, ő Chargers lesz .Sixo67Szevasztok!A mi Benjamin pickünket várd meg 😀Janek
több mint 10 éve
Na ebben van valami de mégsem...Bármelyik, aki NFL egy meccset is megnéz a SportTV-n.StezSzerinted melyik mezei hallgató néz NFL draftot hajnalban? 😊JanekJa értem, és akkor a draft előtti 1,5 óra meg szóljon 4 emberről. Clowneyról és a 3 QB-ról.Fél órája 3 QB-ról megy a diskurzus, át lehetne beszélni az OT-kat, WR-eket, Macket, akik top10 várományosok.Stezvan még 5-6 óra a műsorbol 😛braxa88
Hát én pont, hogy akkor már a top10-be várt játékosokat átbeszélném gyorsan, hogy a mezei hallgató több infót kapjon. Nyilván nem engem érdekelnek a dolgok, de feltételezem, sokan nézik.Stez
Honnan tudná valaki aki nem olvas bowl.t hogy itten kérem műsor van?
több mint 10 éve
arról nem is beszélve, hogy felvételről is meg lehet nézniBármelyik, aki NFL egy meccset is megnéz a SportTV-n.StezSzerinted melyik mezei hallgató néz NFL draftot hajnalban? 😊JanekJa értem, és akkor a draft előtti 1,5 óra meg szóljon 4 emberről. Clowneyról és a 3 QB-ról.Fél órája 3 QB-ról megy a diskurzus, át lehetne beszélni az OT-kat, WR-eket, Macket, akik top10 várományosok.Stezvan még 5-6 óra a műsorbol 😛braxa88
több mint 10 éve
már most van sapi? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Egy esetleges 49-ers - Ravens cserénél, milyen picket adna még a Frisco a 30. picken kívül?VoiceAlighanem a Chiefstől szerzett második körös draftjogot.
több mint 10 éve
Ma elég a szeszKaptok érte szeszt meg csöcsöket 😀 .Sixo67Majd ha eltradeltükJanekTévedsz, ő Chargers lesz .Sixo67Szevasztok!A mi Benjamin pickünket várd meg 😀Janek
több mint 10 éve
a heat-Nets meccsről is mondjatok már valamit 😀eaglesmcnabbUnalmas meccs lesz.
több mint 10 éve
Egy esetleges 49-ers - Ravens cserénél, milyen picket adna még a Frisco a 30. picken kívül?Voiceszegedit biztos 😛
több mint 10 éve
Bármelyik, aki NFL egy meccset is megnéz a SportTV-n.Szerinted melyik mezei hallgató néz NFL draftot hajnalban? 😊JanekJa értem, és akkor a draft előtti 1,5 óra meg szóljon 4 emberről. Clowneyról és a 3 QB-ról.Fél órája 3 QB-ról megy a diskurzus, át lehetne beszélni az OT-kat, WR-eket, Macket, akik top10 várományosok.Stezvan még 5-6 óra a műsorbol 😛braxa88
több mint 10 éve
a heat-Nets meccsről is mondjatok már valamit 😀eaglesmcnabbA csudát mindjárt kezdődik a Habs-Boston örökrangadó amihez képest ez mind mellékes 😀
több mint 10 éve
a heat-Nets meccsről is mondjatok már valamit 😀eaglesmcnabbvalami
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Kaptok érte szeszt meg csöcsöket 😀 .Majd ha eltradeltükJanekTévedsz, ő Chargers lesz .Sixo67Szevasztok!A mi Benjamin pickünket várd meg 😀Janek
több mint 10 éve
a heat-Nets meccsről is mondjatok már valamit 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Szerinted melyik mezei hallgató néz NFL draftot hajnalban? 😊Ja értem, és akkor a draft előtti 1,5 óra meg szóljon 4 emberről. Clowneyról és a 3 QB-ról.Fél órája 3 QB-ról megy a diskurzus, át lehetne beszélni az OT-kat, WR-eket, Macket, akik top10 várományosok.Stezvan még 5-6 óra a műsorbol 😛braxa88
több mint 10 éve
Egy esetleges 49-ers - Ravens cserénél, milyen picket adna még a Frisco a 30. picken kívül?
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Majd ha eltradeltükTévedsz, ő Chargers lesz .Sixo67Szevasztok!A mi Benjamin pickünket várd meg 😀Janek
több mint 10 éve
Ja értem, és akkor a draft előtti 1,5 óra meg szóljon 4 emberről. Clowneyról és a 3 QB-ról.Fél órája 3 QB-ról megy a diskurzus, át lehetne beszélni az OT-kat, WR-eket, Macket, akik top10 várományosok.Stezvan még 5-6 óra a műsorbol 😛braxa88
Hát én pont, hogy akkor már a top10-be várt játékosokat átbeszélném gyorsan, hogy a mezei hallgató több infót kapjon. Nyilván nem engem érdekelnek a dolgok, de feltételezem, sokan nézik.