NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
46
6
2:20, Arena4
NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
milyen jól tette h nem lépett le hamarabb mint tavaly geno 😀
több mint 10 éve
SKOL!3 Louisville-i 1. körös, csak Mayock süketelése rondított bele az örömömbe 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ennyi... mondjuk packers fanként nem örülök annyira de jól csinálták
több mint 10 éve
Ezzel jól megszívatták a Houstont....
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
jól csinálta a vikes...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
hát Turnernek szerintem annyira nem, inkább Carr, de mindegy, ha Teddy kimegy, örülök nekiszvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀Stezpont arról beszéltek, hogy nagyon debaggio
több mint 10 éve
braxa88
12 534
örülök h teddy 1.körös lett. megérdemli.
több mint 10 éve
Gabriel
525
rohaggyon ki lelkük..
több mint 10 éve
Na Teddy kiment
több mint 10 éve
tudtam
több mint 10 éve
Poor man's TJaxszvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀StezDehogynem, néger QB mindenhol fit.szaba
több mint 10 éve
szvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀Stezpont arról beszéltek, hogy nagyon de
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szaba
10 545
szvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀StezDehogynem, néger QB mindenhol fit.
több mint 10 éve
Gabriel
525
Még remélem hogy Carr
több mint 10 éve
szaba
10 545
elmentek a faszomba. kivártam az uccós picket, erre trade 😀braxa88Ez az igazi sapka, mikor a fan-base meg van szívatva. 😀 Persze szerintem semmit nem vesztettetek ezzel.
több mint 10 éve
szvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀
több mint 10 éve
helmet
247
amikor kijött hogy csere, elsőre azthittem megint a Browns
több mint 10 éve
Savage tökéletes lezárás lenne! 😀
több mint 10 éve
Bemehet eléjük valaki Teddyért még.pedig a hox nem visz kubitJanekÉn is, nem tetszene, hogy ha Clowney mellé még leesne Teddy is a Texansnak. Nagyon nem örülnék. 😀StezAzért a Texansnak csak meglesz Carr/Teddy. Már ha közülük akarnak választani.szabaaz már nagyon Clausen szagú húzás lenne, szóval remélem nem ott viszik ki Teddy-t...baggio
több mint 10 éve
Akkor most megy Teddy a Vikingsba. Kár, örültem volna ha a Texansba megy.