NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 9 éve
milyen jól tette h nem lépett le hamarabb mint tavaly geno 😀
több mint 9 éve
SKOL!3 Louisville-i 1. körös, csak Mayock süketelése rondított bele az örömömbe 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ennyi... mondjuk packers fanként nem örülök annyira de jól csinálták

több mint 9 éve
Ezzel jól megszívatták a Houstont....
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
jól csinálta a vikes...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
hát Turnernek szerintem annyira nem, inkább Carr, de mindegy, ha Teddy kimegy, örülök nekiszvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀Stezpont arról beszéltek, hogy nagyon debaggio

több mint 9 éve
örülök h teddy 1.körös lett. megérdemli.
több mint 9 éve
rohaggyon ki lelkük..
több mint 9 éve
Na Teddy kiment
több mint 9 éve
tudtam
több mint 9 éve
Poor man's TJaxszvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀StezDehogynem, néger QB mindenhol fit.szaba
több mint 9 éve
szvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀Stezpont arról beszéltek, hogy nagyon de

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
szvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀StezDehogynem, néger QB mindenhol fit.
több mint 9 éve
Még remélem hogy Carr
több mint 9 éve
elmentek a faszomba. kivártam az uccós picket, erre trade 😀braxa88Ez az igazi sapka, mikor a fan-base meg van szívatva. 😀 Persze szerintem semmit nem vesztettetek ezzel.
több mint 9 éve
szvsz nem Teddy lesz, nagyon nem fit oda 😀

több mint 9 éve
amikor kijött hogy csere, elsőre azthittem megint a Browns
több mint 9 éve
Savage tökéletes lezárás lenne! 😀
több mint 9 éve
Bemehet eléjük valaki Teddyért még.pedig a hox nem visz kubitJanekÉn is, nem tetszene, hogy ha Clowney mellé még leesne Teddy is a Texansnak. Nagyon nem örülnék. 😀StezAzért a Texansnak csak meglesz Carr/Teddy. Már ha közülük akarnak választani.szabaaz már nagyon Clausen szagú húzás lenne, szóval remélem nem ott viszik ki Teddy-t...baggio

több mint 9 éve
Akkor most megy Teddy a Vikingsba. Kár, örültem volna ha a Texansba megy.