NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 9 éve
Jöhetnénk Tedért
több mint 9 éve
Rúgjatok pofán de sztem jó pick. Kicsit reach, de kellett, és kezdő SS-nek simán elmegy. Legkisebb rossz pick
több mint 9 éve
2. körben simán bent lehet még Benjamin, Jordan Matthews, Latimer, Moncrief, Adams, Landry, ne parázzatok 😊mustaineMatthews remélem a miénk lesz.

több mint 9 éve
Bucannon, hát picit reach szaga van 1/27-re szerintem, de nem rossz húzás azért
több mint 9 éve
na a 2. kör végén esedékes reach-hullám most már begyűrűzött az 1. körbe, hajrábezzeg Bridgewater nem ér első kört, anyátok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Arizona szurkolók között 20-ból, ha 1 tapsol 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Ennyire utálják Teddyéket, hogy még a QB needes csapatok is szarnak rájuk? 😀

több mint 9 éve
túlértékelt. jolvan 😀
több mint 9 éve
2. körben simán bent lehet még Benjamin, Jordan Matthews, Latimer, Moncrief, Adams, Landry, ne parázzatok 😊

több mint 9 éve
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
több mint 9 éve
ami senkit nem fog érdekelni, ha beválikÓtvar egy pick.Eazzy1 körrel hátrébb ez egy fasza puick itt viszont tényleg reachDrip
több mint 9 éve
nembaj, 2. körben húzunk egy első köröst
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Ótvar egy pick.Eazzy1 körrel hátrébb ez egy fasza puick itt viszont tényleg reach

több mint 9 éve
mostanában Carr-t mutatták, Teddy-t meg órák óta egyszer semna szerintem most a cards viszi teddyt vagy carrtbraxa88Carr? Isten mentssilent7939

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Léptem is aludni erre a frenetikus balfaszságra.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Dande tényleg elment aludni?
több mint 9 éve
Falember .... Philadelphia én így szeretlek. Még akkor is ha olb-t fog játszani.

több mint 9 éve
jött volna inkább manziel. MEgugattam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
na szerintem most a cards viszi teddyt vagy carrtbraxa88vagy Garo-t 😀