NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 9 éve
Teddy felesleges oda ahol Gabbert a backup QB😀😀😀azt a kurva még egy safety ? Ward mondjuk nem szarDripIlyen alapon Teddy sem szar.szaba
több mint 9 éve
Két 2-3 körös S az NFC West-be.... ez lolll 😀
több mint 9 éve
lol. minek nekik safety? 😀braxa88nfl.com-os szakértő twitteren: "Poor man's Earl Thomas" 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
wr után....Ez volt talán a legnagyobb need-ünk. Hulkeinsteinmondjuk azért a Sec legalább akkora need... ha nem nagyobb...eaglesmcnabb

több mint 9 éve
Safety-helyzet sztem se megnyugtató, de a Jenkins signinggal várható volt, hogy ez lesz. HaHa meg Pryor pedig ugye kiment, Bucannon/Ward ugyanekkora reach lett volna.Ez volt talán a legnagyobb need-ünk. Hulkeinsteinmondjuk azért a Sec legalább akkora need... ha nem nagyobb...eaglesmcnabb
CB nem kell, van 4 is. Max. hátsó körben.
több mint 9 éve
azt a kurva még egy safety ? Ward mondjuk nem szarDripIlyen alapon Teddy sem szar.
több mint 9 éve
Nem rossz játékos, de pályán nem lesz olyan sokat, így ez megint elpazarolt pick.Nem értem én ezeket.

több mint 9 éve
Ez volt talán a legnagyobb need-ünk. Hulkeinsteinmondjuk azért a Sec legalább akkora need... ha nem nagyobb...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
háháh, Ward 😀😀
több mint 9 éve
azt a kurva még egy safety ? Ward mondjuk nem szar

több mint 9 éve
#MACtion!édes istenem mi van itt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
lol. minek nekik safety? 😀
több mint 9 éve
mondjuk én BBék helyében kicsit már félnék a sok medical red flages játékostól, folyamatosan ezekkel szopnakStezNa igen... ha mázliuk van nagy steal ha nem akkor folytatódik a kórház a város szélén...

több mint 9 éve
Mondjuk így nem értem Bethea 4 éves szerződését...
több mint 9 éve
Nem. Azt mondta, hogy 6 ember volt számításban 22-re, kiment mind a 6. Megpróbált felmenni, de túl drága volt az ár. Ezért jött a letrade, és orvosltuk az OLB needet, aki magasabban volt, mint Lee. Nyilván egy kis reach, de kellett egy jó OLB, és ő volt a legjobb fit hozzánk, én örülök neki. Ez volt talán a legnagyobb need-ünk. A WR class iszonyat mély, ezt szajkózza mindenki, majd a 2.-ban jön WR, vagy a harmadik elejében. Kellynek nem kellett se Lee, se Benjamin, innentől kezdve sztem nincs ezzel gond.Kelly most nyilatkozik...érdemes belehallgatni...........Greengomit mond?
Eleve őt akartuk bla bla bla...Janek
több mint 9 éve
Tróger ez a Chip, én komolyabb boarddal készültem egy szaros GM draftra. XDChip said they had 6 guys in mind at 22, all were taken.mustaineKelly most nyilatkozik...érdemes belehallgatni...........Greengomit mond?

több mint 9 éve
Pontosan és meg van lepve, hogy eddig bennmaradt ( 😀) .... Ő az ideális játékos..blablabla. Sajnos csak a végét kaptam el.Kelly most nyilatkozik...érdemes belehallgatni...........Greengomit mond?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
na jóccakát majmok
több mint 9 éve
Chip said they had 6 guys in mind at 22, all were taken.Kelly most nyilatkozik...érdemes belehallgatni...........Greengomit mond?

több mint 9 éve
mondjuk én BBék helyében kicsit már félnék a sok medical red flages játékostól, folyamatosan ezekkel szopnak

több mint 9 éve
Csak nekem kurva hiteltelen Millen?
több mint 9 éve
Kelly most nyilatkozik...érdemes belehallgatni...........Greengomit mond?
Eleve őt akartuk bla bla bla...