NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
szaba
10 542
És a Vikes vinné mondjuk Lee-t. 😀
több mint 10 éve
Gabriel
525
Ennyi volt... viszik Teddyt
több mint 10 éve
Annyira éreztem, hogy fent kell maradni végig 😀
több mint 10 éve
helmet
247
hoppá
több mint 10 éve
MOst megy Teddy
több mint 10 éve
Bemehet eléjük valaki Teddyért még.pedig a hox nem visz kubitJanekÉn is, nem tetszene, hogy ha Clowney mellé még leesne Teddy is a Texansnak. Nagyon nem örülnék. 😀StezAzért a Texansnak csak meglesz Carr/Teddy. Már ha közülük akarnak választani.szabaaz már nagyon Clausen szagú húzás lenne, szóval remélem nem ott viszik ki Teddy-t...baggio
több mint 10 éve
braxa88
12 534
elmentek a faszomba. kivártam az uccós picket, erre trade 😀
több mint 10 éve
SKOL!
több mint 10 éve
szaba
10 542
Vikes!
több mint 10 éve
pedig a hox nem visz kubitÉn is, nem tetszene, hogy ha Clowney mellé még leesne Teddy is a Texansnak. Nagyon nem örülnék. 😀StezAzért a Texansnak csak meglesz Carr/Teddy. Már ha közülük akarnak választani.szabaaz már nagyon Clausen szagú húzás lenne, szóval remélem nem ott viszik ki Teddy-t...baggio
több mint 10 éve
Remélem a Seahawks elviszi Teddyt. Wilson már megnyert mindent, kiöregedett, lassan nem árt utánpótlást is nézni. 😊
több mint 10 éve
Én is, nem tetszene, hogy ha Clowney mellé még leesne Teddy is a Texansnak. Nagyon nem örülnék. 😀Azért a Texansnak csak meglesz Carr/Teddy. Már ha közülük akarnak választani.szabaaz már nagyon Clausen szagú húzás lenne, szóval remélem nem ott viszik ki Teddy-t...baggio
több mint 10 éve
Gabriel
525
Azért a Texansnak csak meglesz Carr/Teddy. Már ha közülük akarnak választani.szabaHa ezek után nem húzzuk ki Teddyt nagyon mérges eszek.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Moses, Kouandjio, Ealy. közül örülnék valakinek
több mint 10 éve
Pont írtam másikra, hogy ezzel jól beszoptad, holott hatalmas steal volt, de így visszafelé sül el.Nem rossz játékos, de pályán nem lesz olyan sokat, így ez megint elpazarolt pick.Bespájzolnak, és addig sem játszik másnál... amúgy lol, én GM-ben 3/6-ra vittem 😀 szóval remélem játszani fog azért valamennyitChargers LT
Nem értem én ezeket.Stez
több mint 10 éve
Azért a Texansnak csak meglesz Carr/Teddy. Már ha közülük akarnak választani.szabaaz már nagyon Clausen szagú húzás lenne, szóval remélem nem ott viszik ki Teddy-t...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Egyre jobban szeretem Marcus Smithet. holnapra a kedvenc játékosom lesz
több mint 10 éve
szaba
10 542
Azért a Texansnak csak meglesz Carr/Teddy. Már ha közülük akarnak választani.
több mint 10 éve
Nem rossz játékos, de pályán nem lesz olyan sokat, így ez megint elpazarolt pick.Bespájzolnak, és addig sem játszik másnál... amúgy lol, én GM-ben 3/6-ra vittem 😀 szóval remélem játszani fog azért valamennyit
Nem értem én ezeket.Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Mégse draftolja senki :/azt a kurva még egy safety ? Ward mondjuk nem szarDripIlyen alapon Teddy sem szar.szaba
több mint 10 éve
Stem03
135
Marcus Smithben nagyobb fantázia van mint bármelyik S pickben aki bennmaradt.. Jó döntés a részemről.. Fly Eagles Fly! 😊
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi