NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Tévedsz, ő Chargers lesz .Szevasztok!A mi Benjamin pickünket várd meg 😀Janek
Megvárom amíg manzielt behúzzák, + elmegy 20 ponttal a spurs és fekszek a gecibe!
remélem nem csúszik sokat Jani barátunk!eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Fél órája 3 QB-ról megy a diskurzus, át lehetne beszélni az OT-kat, WR-eket, Macket, akik top10 várományosok.Stezakkor te szerencsés vagy, nálam maxon van minden és szart sem hallok, szóval felkeltem, hogy south parkot nézhessek 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Szevasztok!A mi Benjamin pickünket várd meg 😀
Megvárom amíg manzielt behúzzák, + elmegy 20 ponttal a spurs és fekszek a gecibe!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Fél órája 3 QB-ról megy a diskurzus, át lehetne beszélni az OT-kat, WR-eket, Macket, akik top10 várományosok.Stezvan még 5-6 óra a műsorbol 😛
több mint 10 éve
Mármint frisco-tól, tényleg hülyeséget írtam 😊Itt nyilván Oaklandre gondoltam 😊 amúgy se pont jax-be mennék, csak közelébe, kb. pont annyira, amennyire oakland van la-tőlbaggioSzerintem LA-be megy 😊ShilkorBaggio kérdezem tőled, te mint látens Eagles és kevésbé látens Kelly fan, szerinted kit húz nekünk Chip bácsi?dandeNem foglalkoztam a drafttal idén egyáltalán, van egy usa today-es draftmagazinom, ennyivel készültem 😊 fogalmam nincs
Ahova Teddy megy, az lesz az új kedvenc csapatom, sőt lehet ezen is múlik, hogy hova megyek legközelebb az USA-ba 😊 (Jacksonville, Houston és LA játszik)baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
akárhova megy, ha kezdő akkor playoffba jut 😊Szevasztok!ha a brownsba megy, playoffba kell jutnia, ugye tudod? 😊Dexxter Tailor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Fél órája 3 QB-ról megy a diskurzus, át lehetne beszélni az OT-kat, WR-eket, Macket, akik top10 várományosok.
több mint 10 éve
Tóth Gabi 10 percenként a szívbajt hozza rám :-/aztecnem tudom melyik böngészőn nézed de pl itt van ez : addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/adblock-plus/
több mint 10 éve
aztec
1 360
Tóth Gabi 10 percenként a szívbajt hozza rám :-/
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 10 éve
dehogynem, nem draftolja senki első körben és inkább elmegy bánatában bézbózozni (gyengébbek kedvévért baseball 😉) Baggio tud valamitpszt, LA be nem fog menni Teddy, de ne áruld el senkinek 😀ano92Baggio kérdezem tőled, te mint látens Eagles és kevésbé látens Kelly fan, szerinted kit húz nekünk Chip bácsi?dandeNem foglalkoztam a drafttal idén egyáltalán, van egy usa today-es draftmagazinom, ennyivel készültem 😊 fogalmam nincs
Ahova Teddy megy, az lesz az új kedvenc csapatom, sőt lehet ezen is múlik, hogy hova megyek legközelebb az USA-ba 😊 (Jacksonville, Houston és LA játszik)baggio
több mint 10 éve
Szevasztok!ha a brownsba megy, playoffba kell jutnia, ugye tudod? 😊
több mint 10 éve
Itt nyilván Oaklandre gondoltam 😊 amúgy se pont jax-be mennék, csak közelébe, kb. pont annyira, amennyire oakland van la-tőlSzerintem LA-be megy 😊ShilkorBaggio kérdezem tőled, te mint látens Eagles és kevésbé látens Kelly fan, szerinted kit húz nekünk Chip bácsi?dandeNem foglalkoztam a drafttal idén egyáltalán, van egy usa today-es draftmagazinom, ennyivel készültem 😊 fogalmam nincs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Értem, azért ne mondj le egészen rólunk 😀Baggio kérdezem tőled, te mint látens Eagles és kevésbé látens Kelly fan, szerinted kit húz nekünk Chip bácsi?dandeNem foglalkoztam a drafttal idén egyáltalán, van egy usa today-es draftmagazinom, ennyivel készültem 😊 fogalmam nincs
több mint 10 éve
pszt, LA be nem fog menni Teddy, de ne áruld el senkinek 😀Baggio kérdezem tőled, te mint látens Eagles és kevésbé látens Kelly fan, szerinted kit húz nekünk Chip bácsi?dandeNem foglalkoztam a drafttal idén egyáltalán, van egy usa today-es draftmagazinom, ennyivel készültem 😊 fogalmam nincs
több mint 10 éve
Szerintem LA-be megy 😊Baggio kérdezem tőled, te mint látens Eagles és kevésbé látens Kelly fan, szerinted kit húz nekünk Chip bácsi?dandeNem foglalkoztam a drafttal idén egyáltalán, van egy usa today-es draftmagazinom, ennyivel készültem 😊 fogalmam nincs
több mint 10 éve
Szevasztok!Megvárom amíg manzielt behúzzák, + elmegy 20 ponttal a spurs és fekszek a gecibe!
remélem nem csúszik sokat Jani barátunk!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Baggio kérdezem tőled, te mint látens Eagles és kevésbé látens Kelly fan, szerinted kit húz nekünk Chip bácsi?dandeNem foglalkoztam a drafttal idén egyáltalán, van egy usa today-es draftmagazinom, ennyivel készültem 😊 fogalmam nincs
Ahova Teddy megy, az lesz az új kedvenc csapatom, sőt lehet ezen is múlik, hogy hova megyek legközelebb az USA-ba 😊 (Jacksonville, Houston és LA játszik)
---
több mint 10 éve
Itt kálvinon van egy olyan ózdi pultos csaj, beszarnál ha látnád , hogy hogy néz ki. 😉MENNYI csöcs veszne oda xDDFél borsodot fel is gyújtanám ha így lenne :[]Sixo67szerintem UDFA leszShilkorNe rombold le az álmaim, sima 3. körös. 😊Sixo67Remélem Victor Hamptom holnap Chargers mezet fog ölteni.Sixo67otthon tv-zés közben maximumShilkor
Első pick 10 percét 2 től, vagy fél 3 tól számolják?ano92
több mint 10 éve
Baggio kérdezem tőled, te mint látens Eagles és kevésbé látens Kelly fan, szerinted kit húz nekünk Chip bácsi?
több mint 10 éve
MENNYI csöcs veszne oda xDDFél borsodot fel is gyújtanám ha így lenne :[]Sixo67szerintem UDFA leszShilkorNe rombold le az álmaim, sima 3. körös. 😊Sixo67Remélem Victor Hamptom holnap Chargers mezet fog ölteni.Sixo67otthon tv-zés közben maximumShilkor
Első pick 10 percét 2 től, vagy fél 3 tól számolják?
több mint 10 éve
Fél borsodot fel is gyújtanám ha így lenne :[]szerintem UDFA leszShilkorNe rombold le az álmaim, sima 3. körös. 😊Sixo67Remélem Victor Hamptom holnap Chargers mezet fog ölteni.Sixo67otthon tv-zés közben maximumShilkor
több mint 10 éve
szerintem UDFA leszNe rombold le az álmaim, sima 3. körös. 😊Sixo67Remélem Victor Hamptom holnap Chargers mezet fog ölteni.Sixo67otthon tv-zés közben maximumShilkor
több mint 10 éve
Ezzel a nickkel ez különösen jó megállapítás. 😊Ennél egy 700 forintos kis talpas mikrofon is jobb és erősebb hangot ad.VoiceMiért nem toltok oda egy kézi mikrofont a három közé?Voicenem tudjuk kinél van a céges, a mostani pedig nem ér el odáig
kristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ennél egy 700 forintos kis talpas mikrofon is jobb és erősebb hangot ad.Voicesajnos kb az van