NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Én Juróvízió helyett inkább South Parkot nézek...mert Zsíragy most akciózik a fekete pénteken 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Martin is az volt tavaly és bevált.Most direkt úgy készültem a draftra, hogy nem készültem semmit, hát vannak meglepetések 😊baggioKi ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...baggionem olvasol Lions topikotvalakis
több mint 10 éve
helmet
247
Innentől kb minden 3. pick a Cowboysé
több mint 10 éve
Most direkt úgy készültem a draftra, hogy nem készültem semmit, hát vannak meglepetések 😊Ki ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...baggionem olvasol Lions topikotvalakis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
blencsflóverWesterbenchflower lesz egyelőre 😀
több mint 10 éve
benchwarmer
több mint 10 éve
Montana
635
kicker runa Jets viszi Tshibuabua-t,úgy is nagyot tud rúgni vertikálisan😀
több mint 10 éve
Freese-t fogják vajon jegelni? 😀😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ki ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...baggionem olvasol Lions topikot
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Ki ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...baggioa Lions saját találmánya, volt náluk workouton
több mint 10 éve
Ki ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Igaz hogy csak 5-8, de ahhoz 244. tömör gyerek lehet.Gabriel2-gap NT-nek megteszi, Seahawks valami teljesen más dimenzióban draftol. Vagy csak simán szarnak rá, és akkor húznak olyanokat, akiknek nem kell sokat fizetni.
több mint 10 éve
kicker run 😀😀
több mint 10 éve
kicker run
több mint 10 éve
kétségkívül elég ocsmányAz érdekes volt, viszont nem értem, hogy mi a szart esznek ezen a szakállas nőn...FearTomiSrácok nézzétek az euró szavazást ez smafu most 😀dandeNézzük😊Románoktól 10 pont😀Montana
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
erős csontú ahogy Cartman mondaná 😊hawks megint talált egy méret nélkülit 😀Sixo67Igaz hogy csak 5-8, de ahhoz 244. tömör gyerek lehet.Gabriel
több mint 10 éve
Sam rá szavaz.Az érdekes volt, viszont nem értem, hogy mi a szart esznek ezen a szakállas nőn...FearTomiSrácok nézzétek az euró szavazást ez smafu most 😀dandeNézzük😊Románoktól 10 pont😀Montana