NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 11 éve
Én Juróvízió helyett inkább South Parkot nézek...mert Zsíragy most akciózik a fekete pénteken 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Martin is az volt tavaly és bevált.Most direkt úgy készültem a draftra, hogy nem készültem semmit, hát vannak meglepetések 😊baggioKi ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...baggionem olvasol Lions topikotvalakis
több mint 11 éve
Innentől kb minden 3. pick a Cowboysé
több mint 11 éve
Most direkt úgy készültem a draftra, hogy nem készültem semmit, hát vannak meglepetések 😊Ki ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...baggionem olvasol Lions topikotvalakis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
blencsflóverWesterbenchflower lesz egyelőre 😀
több mint 11 éve
benchwarmer
több mint 11 éve
kicker runa Jets viszi Tshibuabua-t,úgy is nagyot tud rúgni vertikálisan😀
több mint 11 éve
Freese-t fogják vajon jegelni? 😀😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Ki ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...baggionem olvasol Lions topikot
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Ki ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...baggioa Lions saját találmánya, volt náluk workouton
több mint 11 éve
Ki ez a rúgó? Soha nem hallottam még róla...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Igaz hogy csak 5-8, de ahhoz 244. tömör gyerek lehet.Gabriel2-gap NT-nek megteszi, Seahawks valami teljesen más dimenzióban draftol. Vagy csak simán szarnak rá, és akkor húznak olyanokat, akiknek nem kell sokat fizetni.
több mint 11 éve
kicker run 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
kicker run
több mint 11 éve
kétségkívül elég ocsmányAz érdekes volt, viszont nem értem, hogy mi a szart esznek ezen a szakállas nőn...FearTomiSrácok nézzétek az euró szavazást ez smafu most 😀dandeNézzük😊Románoktól 10 pont😀Montana
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
erős csontú ahogy Cartman mondaná 😊hawks megint talált egy méret nélkülit 😀Sixo67Igaz hogy csak 5-8, de ahhoz 244. tömör gyerek lehet.Gabriel
több mint 11 éve
Sam rá szavaz.Az érdekes volt, viszont nem értem, hogy mi a szart esznek ezen a szakállas nőn...FearTomiSrácok nézzétek az euró szavazást ez smafu most 😀dandeNézzük😊Románoktól 10 pont😀Montana