NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
miközben még bent van SamAz érdekes volt, viszont nem értem, hogy mi a szart esznek ezen a szakállas nőn...FearTomiSrácok nézzétek az euró szavazást ez smafu most 😀dandeNézzük😊Románoktól 10 pont😀Montana
több mint 10 éve
Gabriel
525
hawks megint talált egy méret nélkülit 😀Sixo67Igaz hogy csak 5-8, de ahhoz 244. tömör gyerek lehet.
több mint 10 éve
Kicker kell az indiánoknak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Az érdekes volt, viszont nem értem, hogy mi a szart esznek ezen a szakállas nőn...Srácok nézzétek az euró szavazást ez smafu most 😀dandeNézzük😊Románoktól 10 pont😀Montana
több mint 10 éve
hawks megint talált egy méret nélkülit 😀Sixo67Minek méret neki? Benne van a nevében.
több mint 10 éve
hawks megint talált egy méret nélkülit 😀Sixo675'8, 244
az zúzhat
több mint 10 éve
Montana
635
Srácok nézzétek az euró szavazást ez smafu most 😀dandeNézzük😊Románoktól 10 pont😀
több mint 10 éve
Az egyik safety lesz valszeg (Exum), szóval kétesélyes a dolog.Azt hittem WR lesz, erre még egy DB, úgy se éli meg a rostert😊Go Vikings!3ból akit elvittünk, egyik csak bejönhelmet
több mint 10 éve
Srácok nézzétek az euró szavazást ez smafu most 😀
több mint 10 éve
Van Dyk?PizsamaPaul? 😀
több mint 10 éve
Van Dyk?
több mint 10 éve
Na, na???
több mint 10 éve
helmet
247
Azt hittem WR lesz, erre még egy DB, úgy se éli meg a rostert😊Go Vikings!3ból akit elvittünk, egyik csak bejön
több mint 10 éve
Legalább az LB pick elfogadható volt, ez a CB pick a végére kb. a felesleges kategória teteje.😊
több mint 10 éve
Azt hittem WR lesz, erre még egy DB, úgy se éli meg a rostert😊Go Vikings!én is bíztam, hogy legalább egy elkapó jön, de így lett
több mint 10 éve
Azt hittem WR lesz, erre még egy DB, úgy se éli meg a rostert😊
több mint 10 éve
Jones vagy Skov jöhet hozzánk is!
több mint 10 éve
Beau Allen, kivitték még egy DT-m. 😀
több mint 10 éve
7. kör és eurovíziós szavazás egyszerre, nem bírom az izgalmakat!baggiofogadjunk te is látens Ravens szurkoló vagy, ezért lettél Baggio 😀
több mint 10 éve
7. kör és eurovíziós szavazás egyszerre, nem bírom az izgalmakat!baggioKíváncsi vagyok, az oroszok és az ukránok mennyit kapnak 😀