NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Nah Campanaro...egy jó kis slot...jó pick ! 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Na, kiment a Kampónálló is
több mint 10 éve
Ted Bolser? Mikor még bent van Joe Don? 😕Schleckcsipázom én is a srácot de szerintem udfa lesz ... de majd aláz onnan
A campanaro pick meg nem rosssz
több mint 10 éve
stream nekem behalt Boydnál, hát igen, ezt már semmilyen technika sem bírta el
több mint 10 éve
Bolser Jensen meg Leonard előtt ?
több mint 10 éve
Skins ahol még látszik némi értelem, aztán majd az idényben meglátjuk 😛
több mint 10 éve
!!! RT @ESPN_SEC: I count a total of 42 future draft choices that played in that overtime Bama-LSU reg.-season game in 2011.Wow
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Clemens azé súrolja a határt.Senki se jobb Bradford-nál! 😀😀😀PizsamaMekkorát röhögnék, ha Rams Boyd-ot akarta volna húzni. Talán jobb is, hogy elvitte a Jets.PizsamaGilbert jobb ? 😀Sixo67
több mint 10 éve
Nem a halat néztem ki.GabrielAzt eszed, amit kapsz. 😀
több mint 10 éve
A vicc az hogy még van olyan CB aki nickel is lehetne nálunk. Normális húzást mostmár légyszi!GabrielTessék 😀
több mint 10 éve
Gabriel
525
Nem a halat néztem ki.
több mint 10 éve
A vicc az hogy még van olyan CB aki nickel is lehetne nálunk. Normális húzást mostmár légyszi!Gabrieltessék
több mint 10 éve
Senki se jobb Bradford-nál! 😀😀😀Mekkorát röhögnék, ha Rams Boyd-ot akarta volna húzni. Talán jobb is, hogy elvitte a Jets.PizsamaGilbert jobb ? 😀Sixo67
több mint 10 éve
Gabriel
525
A vicc az hogy még van olyan CB aki nickel is lehetne nálunk. Normális húzást mostmár légyszi!
több mint 10 éve
Már csak 41 esélye van Samnek, hogy draftolják.
több mint 10 éve
Én drukkolok Boydnak, Genyó szar lesz, Vick meg úgy is lesérül 😀
több mint 10 éve
Na akkor ezért kellett Boyd. 😀ő már nincs 😀WesterGeno és Vick mellé, az konkrétGabriel+ Garrard. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
ő már nincs 😀Geno és Vick mellé, az konkrétGabriel+ Garrard. 😀😀iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Na, itt a husi, Heinz field-en el kell zárni előle a ketchup készletet, az tuti.
több mint 10 éve
Geno és Vick mellé, az konkrétGabriel+ Garrard. 😀😀
több mint 10 éve
Kész a csapat, már csak a táblaemelőskúbé hiányzott 😊toamKellett vki a tavalyi Tebow szerepkörre 😊
több mint 10 éve
így viszont matt simmsnek lőttek
Lesz ez még így se!