NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
sovány és gyorsTevin Reese! Na, ebből lehet valamiHöriMit lehet róla tudni röviden?Chargers LT
több mint 10 éve
163 font, annyi még én is vagyok lolTevin Reese! Na, ebből lehet valamiHöriMit lehet róla tudni röviden?Chargers LT
több mint 10 éve
Még egy safety?
több mint 10 éve
Tevin Reese! Na, ebből lehet valamiHöriMit lehet róla tudni röviden?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
az de én perpill örülnék neki. jöhetne hozzánk udfa kéntCsak jött egy WR !Sixo67És nem is akármilyen
Hoffman meg mondjuk udfa lesz, vicc...baggio
több mint 10 éve
Gabriel
525
Elvisszük a végén. Savage jóban lesz vele.ha tényleg nem draftolják azért az obamának elég ciki leszWesternagyon próbálják kimagyarázni miért nem megy ki samWesterEurópában rendezik a draftot, sima 1/1baggio
több mint 10 éve
Csak jött egy WR !Sixo67És nem is akármilyen
Hoffman meg mondjuk udfa lesz, vicc...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na SD...ott a WR pick is, tökéletes! 😊
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 846
Green Bay: TE+3WR...Rodgers az egyikből elitet fog csinálni 2 éven belül.Chargers LTVagy MM az egyikből centert
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Na, jön OLB szentlajosba?
több mint 10 éve
aszondod jön a Tirol Swarco Raiders-be?nagyon próbálják kimagyarázni miért nem megy ki samWesterEurópában rendezik a draftot, sima 1/1baggio
több mint 10 éve
Green Bay: TE+3WR...Rodgers az egyikből elitet fog csinálni 2 éven belül.Chargers LTsanszos, hogy Abbrederis lesz az 😀
több mint 10 éve
Dallas pick - getting jiggy with it
több mint 10 éve
ha tényleg nem draftolják azért az obamának elég ciki lesznagyon próbálják kimagyarázni miért nem megy ki samWesterEurópában rendezik a draftot, sima 1/1baggio
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
O Yeah Amaro mellett még egy TTU player 😊
több mint 10 éve
SEANTREL HENDERSON BIETCHHöritegnap még Watkins mezt akartam rendelni, most muszáj változtatnom
több mint 10 éve
nagyon próbálják kimagyarázni miért nem megy ki samWesterEurópában rendezik a draftot, sima 1/1
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Green Bay: TE+3WR...Rodgers az egyikből elitet fog csinálni 2 éven belül.
több mint 10 éve
na színész LB-nek állt 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Gabriel
525
SEANTREL HENDERSON BIETCHHöriTe megmondtad hogy a méretei miatt vki elviszi
több mint 10 éve
SEANTREL A BILLSBEN 😀😀😀Dexxter TailorÉrzik, hogy elment Joe De'A, kell oda minőség az OL-be.