NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
EJ Gaines kezd gyanus lenni :pHöriEJ Gays 😀, meg James Gayle is gyanús 😀
több mint 10 éve
A te hibád az egész. Egy Quarles is az lett sajnos 😕 Ez a valaha volt legrosszabb draft.már az elején megmondtam, hogy UDFA lesz, ha emlékszelShilkorvictor hampton még nem ment ki? 😮eaglesmcnabbVégre valaki aki ért a focihoz.Sixo67
több mint 10 éve
Montana
635
ez elég meleg 😀
több mint 10 éve
Pedig poénnak szántam. Ez jinxnek számít?a Rams vajon tradel saját magával, vagy mit gondolkoznak ennyit?MarioAnaBiztos samezgetnek Sammel. 😀iktriad
több mint 10 éve
már az elején megmondtam, hogy UDFA lesz, ha emlékszelvictor hampton még nem ment ki? 😮eaglesmcnabbVégre valaki aki ért a focihoz.Sixo67
több mint 10 éve
Koncsita nyer, Samet draftolják, buli lesz aprajafalván.
több mint 10 éve
és csak elvitte a Rams Sam-et, ahogy azt az előző Missouri picknél megjósoltuk 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
victor hampton még nem ment ki? 😮eaglesmcnabbVégre valaki aki ért a focihoz.
több mint 10 éve
Saaaam 😊 amúgy jó pick
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
mekkora steal! 😀
több mint 10 éve
Asszem 2008 óta először az összes pickünk (9) FBS-es volt. Hivatalosan is vége a Gene Smith korszaknak.
több mint 10 éve
hát nem tudom, az utolsó négy választásunk masszív karaktergondokkal bír. van minden, öltözői csintalanságok + off the field.deyellbehúztátok már Sam-et is?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
victor hampton még nem ment ki? 😮
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
1 a 32-höz az esélye, igaz az több mint így, h vitte a Raiders.ha az lett volna, könnyen hozzánk kerülhetett volnaHörihogy nem lett UDFAShilkorott van Dowling, Höri örülhetShilkorminek örülnék, raiders drukker vagyok? :pHöri
több mint 10 éve
deyell
11 702
tényleg változóban az nfl, mikor a jax és az oakland produkálja a legjobb draftot xDbaggiohát nem tudom, az utolsó négy választásunk masszív karaktergondokkal bír. van minden, öltözői csintalanságok + off the field.
choose life
több mint 10 éve
a Rams vajon tradel saját magával, vagy mit gondolkoznak ennyit?MarioAnaBiztos samezgetnek Sammel. 😀
több mint 10 éve
tényleg változóban az nfl, mikor a jax és az oakland produkálja a legjobb draftot xDbaggioa Steelers után
több mint 10 éve
ha az lett volna, könnyen hozzánk kerülhetett volnahogy nem lett UDFAShilkorott van Dowling, Höri örülhetShilkorminek örülnék, raiders drukker vagyok? :pHöri