NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 12 éve
Azt írják lesz ingyenes óvszerautomata a Rams öltözőjében, mert ugye fő a biztonság.😊Go Vikings!Hogyhogy, eddig nem volt? o_o
több mint 12 éve
Lehet end lesz inkább, LB-nek szvsz túl lassú, szóval majd néha hátrakacsintgat az LB sornak, aztán felkiált, hogy "JÖJJÖN A BLITZ SRÁCOK!"Asszondják, hogy Laurinaitis örül legjobban Sam érkezésének 😀😀Sixo67Meg a komplett DL, végülis az ő seggüket fogja majd bámulni (ha pályára kerül).Go Vikings!
több mint 12 éve
+ Jeffcoat3 picken múlik a Texas nagy szériája... hihetetlenbaggioMike Davis rágja a körmét kegyetlenül, hogy megszólal-e a telefonja.iktriad
több mint 12 éve
Azt írják lesz ingyenes óvszerautomata a Rams öltözőjében, mert ugye fő a biztonság.😊
több mint 12 éve
3 picken múlik a Texas nagy szériája... hihetetlenbaggioMike Davis rágja a körmét kegyetlenül, hogy megszólal-e a telefonja.
több mint 12 éve
ez a Yawin egy igazi lázadó lehet, nem?
több mint 12 éve
Ha jól láttam, Samnek is fehér "barátnője" van 😀atapapaÚgy tűnik: 😀
több mint 12 éve
Remélem utolsóra betolunk még valami poént😀😀😀
több mint 12 éve
Asszondják, hogy Laurinaitis örül legjobban Sam érkezésének 😀😀Sixo67Meg a komplett DL, végülis az ő seggüket fogja majd bámulni (ha pályára kerül).
több mint 12 éve
3 picken múlik a Texas nagy szériája... hihetetlen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
253. pickre ott a Falcons pass rush arzenálja!!😊
több mint 12 éve
tenyersz kisfa!!

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Asszondják, hogy Laurinaitis örül legjobban Sam érkezésének 😀😀
több mint 12 éve
melegen ajánlom, hogy ezeket az uncsi meleg poénokat már mellőzzétek 😛 😉dandene buzgárkodjál itten, mert a szentlajosiak kiküldenek a búzamezőre
több mint 12 éve
Patrick Daugherty @RotoPat 2 pHagyjad már, és pont mi leszük az elsők, akikkel a buzeránsok játszanak.😊
Rams not only become the first ever team to draft an openly-gay player, but also an openly-can't-play-football player in Garrett Gilbert.KmetyG
több mint 12 éve
Patrick Daugherty @RotoPat 2 pRams not only become the first ever team to draft an openly-gay player, but also an openly-can't-play-football player in Garrett Gilbert.
több mint 12 éve
melegen ajánlom, hogy ezeket az uncsi meleg poénokat már mellőzzétek 😛 😉
több mint 12 éve
elég jó UDFA SEC CB felhozatal lesz.kiment 6. körben.
Azért meglep, hogy az Evanst egész meccsen 8 yardon tartó E.J. Gaines nem megy ki 😀MarioAna
több mint 12 éve
Egy biztos, mivel kvázi hazai srác, így meleg fogadtatásban fog részesülni!
több mint 12 éve
Bezzeg ha Lambeau Fields lenne valhol a GMxD
több mint 12 éve
Majd személyesen megköszöni neked a munkát 😊Pedig poénnak szántam. Ez jinxnek számít?iktriada Rams vajon tradel saját magával, vagy mit gondolkoznak ennyit?MarioAnaBiztos samezgetnek Sammel. 😀iktriad