NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Márta most RB vagy WR?ThundersNFLelőtte a Bears RB-jét mutogatták, Carey-t
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
a Steelers nagyon a szurkolók kedvére tesz ezen a drafton 😊baggioeddig 4 future HOFert húztunk 😀
több mint 10 éve
Márta most RB vagy WR?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
na akkor most MartavistShilkorYESSSSSSS
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
BRYANT!!!!!!!! 😀 na végre!
több mint 10 éve
a Steelers nagyon a szurkolók kedvére tesz ezen a drafton 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jó pick a Steelerstől, jó draft eddig
több mint 10 éve
Jerry bvajon kibírja, hogy ne hozzon QB-t? 😛
több mint 10 éve
Tudom..láttam...már most "Perfect Connection" 😀Patterson-nal volt kint a meccsen. Persze tudjuk csak marketing az egész.KmetyGTeddy tegnap kilátogatott a Blackhawks-WIld meccsre, egyből nyert a Minnesota és feljött 2-2 -reKmetyGDe ,hogy már egyből Wild mezben volt.... 😀ZoliZoltán
több mint 10 éve
Trade-eljük TRich-et bármilyen pickért amit adnak, és hozzunk egy futót, az se baj, ha vak.BorbinhoRon Burgundy ? 😀
több mint 10 éve
Trade-eljük TRich-et bármilyen pickért amit adnak, és hozzunk egy futót, az se baj, ha vak.Borbinhocsak lába meg keze legyen meg neki
több mint 10 éve
Carey megy a szeles városba, végre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
na akkor most Martavist
több mint 10 éve
Teddy tegnap kilátogatott a Blackhawks-WIld meccsre, egyből nyert a Minnesota és feljött 2-2 -reKmetyGvolt asszissztja?
több mint 10 éve
Politikusnak már jó lesz 😛Teddy tegnap kilátogatott a Blackhawks-WIld meccsre, egyből nyert a Minnesota és feljött 2-2 -reKmetyGDe ,hogy már egyből Wild mezben volt.... 😀ZoliZoltán
több mint 10 éve
Patterson-nal volt kint a meccsen. Persze tudjuk csak marketing az egész.Teddy tegnap kilátogatott a Blackhawks-WIld meccsre, egyből nyert a Minnesota és feljött 2-2 -reKmetyGDe ,hogy már egyből Wild mezben volt.... 😀ZoliZoltán
több mint 10 éve
Trade-eljük TRich-et bármilyen pickért amit adnak, és hozzunk egy futót, az se baj, ha vak.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
WR lesz a második vagy még egy támadó falember, legalábbis szerintem. RB már nem kell így is 5 van a rosteren, ráadásul két FB is.Jaaa!?Oké...akkor várhatom....oda nem fog jönni senki. Spielman és Zimmer is azt mondotta, hogy nem a drafton fognak a sec-be hozni embert.KmetyGÉn is azt várok....mondjuk secbe is jó lenne valaki!ZoliZoltánKmetyG!őő támadó falembertKmetyG
Tipp?mit húzunk?😊ZoliZoltán
Akkor vajon mi lesz a 2. pick!?(S-re tippeltem volna....)ZoliZoltán