NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
de elvileg jön hozzá jövő évi egy és aztán rákövetkező évi még egy. Azért az nem rosszBryce Brown cseréhez: Also, as part of the trade, the Eagles & Bills swapped 7th-round picks this year,Shawn84vicceaglesmcnabb
több mint 10 éve
erre inni kell basszameg 😀
több mint 10 éve
és a packers köszöni szépen elviszi Bradfordot mármint Carl-t 😊
több mint 10 éve
Nem, Tebowja 😀Palmer utód 😀 avagy offensive weapon?toamAz idei draft Dennard Robinsonja? 😀Sixo67
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Szomorú...mind1 Brady is a hatodikban kelt el. 😀 😛McCarron is nagyon csúszik...remélem azért vmi normális csapatba kerül.GreengoSchefter szerint az interjúkon kiakasztotta a csapatokat az arroganciájávaldeyell
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Bryce Brown cseréhez: Also, as part of the trade, the Eagles & Bills swapped 7th-round picks this year,Shawn84vicc
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
magyarul tebow lesz?LOGAN THOMAS UDFA, persze gondoltátok ti 😀fullback, wildcatqb, vagy #2 punt protector poszton?toam
ARIZONÁBA KEZDŐ LESZ!!!eaglesmcnabb
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
remélem a "Logan Thomas TE lesz" világhírű poént midnen nap legalább 10-szer elsütitek, 100-adjára vicces is lesz talán 😊eaglesmcnabbTibó is TE lesz, miután visszatér a ligába
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Bryce Brown cseréhez: Also, as part of the trade, the Eagles & Bills swapped 7th-round picks this year,
több mint 10 éve
LOGAN THOMAS UDFA, persze gondoltátok ti 😀fullback, wildcatqb, vagy #2 punt protector poszton?
ARIZONÁBA KEZDŐ LESZ!!!eaglesmcnabb
több mint 10 éve
remélem a "Logan Thomas TE lesz" világhírű poént midnen nap legalább 10-szer elsütitek, 100-adjára vicces is lesz talán 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Palmer utód 😀 avagy offensive weapon?toamAz idei draft Dennard Robinsonja? 😀
több mint 10 éve
na nembaj, tanuljon pár évet, oszt lehet jó lesz 😀
több mint 10 éve
TE lesz vagy QB Arizonában?iktriadoffensive weapon
több mint 10 éve
Az jót jelent egy QB-nál, ha a 40 yardját mutatják? 😀
több mint 10 éve
deyell
11 702
Palmer utód 😀 avagy offensive weapon?toamelit TE lehetne belőle.
choose life
több mint 10 éve
Palmer utód 😀 avagy offensive weapon?
több mint 10 éve
😀😀 😀😀 😀😀 Akkor jól van...(ez megint olyan Zolis volt)nem ő volt a videónBorbinhoMárta most RB vagy WR?ThundersNFLEzt néztem én is...egy elkapása nem volt vidibe.😊ZoliZoltán
több mint 10 éve
idén is van olyan draftoltam gm játékban aki IRL is a Cardsba került: Logan Thomas LOL
több mint 10 éve
Igazából TE-nek húzták 😀 😀
több mint 10 éve
TE lesz vagy QB Arizonában?
több mint 10 éve
braxa88
12 534
niklas után még egy TE 😀
több mint 10 éve
még egy TE Niklas után? 😀😀
több mint 10 éve
aztec
1 360
nem lesz qb, én cb-nek örülnékDexxter Tailor😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 10 éve
LOGAN THOMAS UDFA, persze gondoltátok ti 😀ARIZONÁBA KEZDŐ LESZ!!!