NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Vagy csak még nem tudod , mint amikor tegnap a WC-re mentél és pickre jöttél be 😀buzi reklámok már...lolPedig nem is mi jövünk.iktriad
több mint 10 éve
buzi reklámok már...lolA Jax hibája
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Reid inkább a burgerekkel foglalkoznál! 😀 A Mambát nem kellett vna....
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
buzi reklámok már...lolPedig nem is mi jövünk.
több mint 10 éve
buzi reklámok már...
több mint 10 éve
McDonald's 😀174 font az nem kevés 1 RB-nek?ThundersNFLSztem ezen könnyebb változtatni, mint mondjuk a magasságán..FearTomi
több mint 10 éve
Aikens 😮 Jamar Taylor és Will Davis közül valaki nagyon szar az edzésen
több mint 10 éve
inkább mondanám WR-nek amúgy174 font az nem kevés 1 RB-nek?ThundersNFLóránként? 😀Shilkor
több mint 10 éve
174 font az nem kevés 1 RB-nek?ThundersNFLSztem ezen könnyebb változtatni, mint mondjuk a magasságán..
több mint 10 éve
Kansas Thomas pickje nem rossz....francba 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ő lesz az igazi OW. És mehet vissza punt returnernek. 😀iktriadJobb returner mint Ellington, csak szerezettek be pár jó ST emberkét.
több mint 10 éve
hát nem akartam ma feltétlen, de ez most felcseszett xDENNE MEG A FENE ANDY ENNE MEG A FENE, SZERETTELK BÍRTALAK KITARTOTTAM melletted, de ez a pick szégyeld el magadotano92draft közben is iszol hátha akkor jobbat húztok ? 😀Sixo67
több mint 10 éve
ENNE MEG A FENE ANDY ENNE MEG A FENE, SZERETTELK BÍRTALAK KITARTOTTAM melletted, de ez a pick szégyeld el magadotano92draft közben is iszol hátha akkor jobbat húztok ? 😀
több mint 10 éve
Miért ne? Jó WRből sose elég.Kell még WR nektek ? 😀Sixo67Kevin Norwood, WR, WaiverHöriKevin Norwood, WR, drafted & waiwed by Seattle claimed by the Jaguarsiktriad
Ő lesz az igazi OW. És mehet vissza punt returnernek. 😀akkor is Lee + Robinson + Shorts eléggé rendben vanShilkorAce Sanders lesz az egyik kezdő már ne is haragudj.Sixo67
több mint 10 éve
174 font az nem kevés 1 RB-nek?ThundersNFLóránként? 😀
több mint 10 éve
174 font az nem kevés 1 RB-nek?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ja így érthető, még jobb 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
RB nek is😀Reid rég húzott DL.-t 😛dandeAnnak ő kicsi leszulpianus
több mint 10 éve
BLACK MAMBA! mccluster még ott van?baggionincs
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
BLACK MAMBA! mccluster még ott van?baggiomár nincs
több mint 10 éve
BLACK MAMBA! mccluster még ott van?baggionincs
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ENNE MEG A FENE ANDY ENNE MEG A FENE, SZERETTELK BÍRTALAK KITARTOTTAM melletted, de ez a pick szégyeld el magadot
több mint 10 éve
ezt még a pick előtt írtam bár úgy tett volna...............Reid rég húzott DL.-t 😛dandeAnnak ő kicsi leszulpianus