NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez olyan mint a fehér JMR 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
dyna1982
9
QB 😊 már vártam 😀
több mint 10 éve
váháháhá
több mint 10 éve
deyell
11 702
McCarron is nagyon csúszik...remélem azért vmi normális csapatba kerül.GreengoSchefter szerint az interjúkon kiakasztotta a csapatokat az arroganciájával
choose life
több mint 10 éve
Jesszusom.....
több mint 10 éve
A Cards megkoronázta a draftját xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nem lesz qb, én cb-nek örülnékDexxter TailorDe
több mint 10 éve
logan thomas AZTAKURVA 😀😀😀
több mint 10 éve
na a jó Logan 😀
több mint 10 éve
nem ő volt a videónMárta most RB vagy WR?ThundersNFLEzt néztem én is...egy elkapása nem volt vidibe.😊ZoliZoltán
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
cards 😀😀 ohh yesssss
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
McCarron is nagyon csúszik...remélem azért vmi normális csapatba kerül.Greengoremélem azok most nem mi leszünk 😀
több mint 10 éve
McCarron is nagyon csúszik...remélem azért vmi normális csapatba kerül.GreengoHozzátok ? 😀
több mint 10 éve
janis lassan jöhetne
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Márta most RB vagy WR?ThundersNFLEzt néztem én is...egy elkapása nem volt vidibe.😊
több mint 10 éve
nem lesz qb, én cb-nek örülnék
több mint 10 éve
McCarron is nagyon csúszik...remélem azért vmi normális csapatba kerül.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
dyna1982
9
Na vajh kit választanak...
több mint 10 éve
with the 119th pick at the 2014 NFL draft the Dallas Cowboys select: Seahawks hat.