NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Jó hát így igazából bármilyen pickre mondhatod, hogy ez egy jó pick 😀Szerintem ez egy jó pickNa mit mondtam 😊Hát hülyeséget, mert ez szar pick 😀 Legalább 1 körös reach.
Rózsa Sándor (betyár)
tenorx
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
az itt teljesen a helyén van
több mint 5 éve
nagyon kellett nekik ő is, nájsz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
tessék, feljött a Denver a Broncos mögé 😀Nem lenne jó egy trade? Rég vót....pick is in
Klaci79
Sixo
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
most nem akartam komolyan 😀Nem lenne jó egy trade? Rég vót....Elszállt a varázs
Klaci79
Wyatt
több mint 5 éve
Mullen, na ez szép pick. needre is.egyaltalan nem fura, Peters 2.0 mentalitasra, abbol meg nem sokan kernek
de azért fura Greedytől hogy félnek a csapatok.
braxa88
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ez egy jó pickNa mit mondtam 😊Hát hülyeséget, mert ez szar pick 😀 Legalább 1 körös reach.
Rózsa Sándor (betyár)
tenorx
több mint 5 éve
Akit a Tampa húzott, hanyadik körbe várták előzetesen?A pff 3. kör közepe, a draftek 2. kör vége, a cbs 4. kör. Matt Miller 2. kör.
Cruyffista
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Nem lenne jó egy trade? Rég vót....
több mint 5 éve
Na mit mondtam 😊Hát hülyeséget, mert ez szar pick 😀 Legalább 1 körös reach.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
még jó hogy olyan sok pickje van a Raidersnek, van még pár clemsoni, akit be lehet húznigruden 1 meccset nézet meg az egyetemről, nincs túl sok választási lehetősége
r.baggio
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
két óra várakozási idő után király ilyen üzenetet kapni 😀hát egy "a jó k..va anyátokat" megérne
Rendelés közben derült ki, hogy erre a címre az étterem nem szolgáltat. Kérjük, válassz másik éttermet!
Akit a Tampa húzott, hanyadik körbe várták előzetesen?ez azért túlzás, jó játékos ő, de itt még korai bőven
Cruyffista
r.baggio
több mint 5 éve
még jó hogy olyan sok pickje van a Raidersnek, van még pár clemsoni, akit be lehet húzni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Mullen, na ez szép pick. needre is.de azért fura Greedytől hogy félnek a csapatok.
több mint 5 éve
Cb run
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na mit mondtam 😊