NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Zimmer durva azokkal a szarvas trófeákkal.Meg be is gyújtott, biztos hideg ban.
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Most mi történt ? Nem értem !Most epp megy a draft.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Zimmer durva azokkal a szarvas trófeákkal.
több mint 4 éve
kurvára remélem hogy nem.Remelem, ez nem spoiler...Queen-ért. fuck.Nekem is ez ugrott be de aztán leesett a Herbert pick 😀Jön fel a Chargers via RapoportLove-ért? 😀
Heisman Trophy
Löfli
Fucu
lol
Stez
több mint 4 éve
Nah ki a tökszárért jöttünk fel ennyire....Rostert elnézve LBért.
Chargers LT
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Most mi történt ? Nem értem !
több mint 4 éve
Nah ki a tökszárért jöttünk fel ennyire....Talán LB? Ha a Saints elé jöttetek.
Chargers LT
több mint 4 éve
Remelem, ez nem spoiler...Queen-ért. fuck.Nekem is ez ugrott be de aztán leesett a Herbert pick 😀Jön fel a Chargers via RapoportLove-ért? 😀
Heisman Trophy
Löfli
Fucu
lol
több mint 4 éve
Nah ki a tökszárért jöttünk fel ennyire....
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
megint elkezdtél herkázni a Kinlaw pick után, tessék lefeküdni aludniMilyen nincs más értelmes? JJ Arcega-Whiteside a 3. legjobb WR a ligában Terry meg Diontae után, csak szar QB dobál neki. Majd legdraftolják Fromm-ot, vele majd még jobb lesz.Reagor a PFF leginkabb hype-olt jatekosa iden, meglett az eredmenye. Kivancsi leszek a vegeredmenyre, nem lesz rossz, de nem tudom, mennyire lesz o kiemelkedo.Így, hogy senki más értelmes nincs az Eaglesbe most, garantált az 1000+ yard...onnantól meg úgyis azt mondják, hogy király.
Stez
Chargers LT
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Chargers OT-t visz?vagy LB-t
Bazzani
Nagyon bold predicition meg Swift.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Diggs' replacement
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Queen-ért. fuck.Nekem is ez ugrott be de aztán leesett a Herbert pick 😀Jön fel a Chargers via RapoportLove-ért? 😀
Heisman Trophy
Löfli
Fucu
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Roger, hagyd már abba kérlek, ennél még Gary Bettmanbe is több méltóság szorult.
több mint 4 éve
Jeffersonnak nem lesz szokatlan a lila mez
Madden hates me.
több mint 4 éve
Diggs utódja tessék
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nekem is ez ugrott be de aztán leesett a Herbert pick 😀Jön fel a Chargers via RapoportLove-ért? 😀
Heisman Trophy
Löfli
több mint 4 éve
Milyen nincs más értelmes? JJ Arcega-Whiteside a 3. legjobb WR a ligában Terry meg Diontae után, csak szar QB dobál neki. Majd legdraftolják Fromm-ot, vele majd még jobb lesz.Reagor a PFF leginkabb hype-olt jatekosa iden, meglett az eredmenye. Kivancsi leszek a vegeredmenyre, nem lesz rossz, de nem tudom, mennyire lesz o kiemelkedo.Így, hogy senki más értelmes nincs az Eaglesbe most, garantált az 1000+ yard...onnantól meg úgyis azt mondják, hogy király.
Stez
Chargers LT
több mint 4 éve
de meglepődtem 😊Nem, a Pats-cel.Jön fel a Chargers via Rapoporta minny-vel cserélnek? mert náluk pick is is van
Heisman Trophy
r.baggio
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nem, a Pats-cel.Jön fel a Chargers via Rapoporta minny-vel cserélnek? mert náluk pick is is van
Heisman Trophy
r.baggio
Madden hates me.
több mint 4 éve
Jön fel a Chargers via Rapoporta minny-vel cserélnek? mert náluk pick is is van
Heisman Trophy
r.baggio
pats 37-71 az elelnérték
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Jön fel a Chargers via Rapoporta minny-vel cserélnek? mert náluk pick is is van
Heisman Trophy
---