NFL Draft 2020
5 feliratkozó
több mint 4 éve
Végül is csak 4 jobb elkapó volt még bent.Eh, ebben nem vagyok biztos.
Cruyffista
Nálam is Reagor volt a #4.
több mint 4 éve
Mondjuk így belegondolva a másik ami kb minden 2. gmnél ott van , az a golden retriver.Amúgy mi ez a feltűnési viszketegség? Miért érzi minden 10-12 éves családtag, hogy neki fontos a papa mellett lenni olyankor amikor az egész ország látja, amikor semmi közük a focihoz.Szerintem a papa állítja be őket.
Sixo
Amúgy az én lányom is tuti ott akarna lenni ha lenne ilyen szitu.
Bazzani
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Végül is csak 4 jobb elkapó volt még bent.
több mint 4 éve
Toto21
5 950
csöcsök?
több mint 4 éve
ezt ugattam, 2. körben is bent lett volnanem biztos
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
ezt ugattam, 2. körben is bent lett volna
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
lehet az ESPN hivogat random játékosokat hogy senki se nyomjon Tunsil momentet, kapcsol a kamera 😀mondtam
Heisman Trophy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Reagorék takarítani nem igazán szeretnek
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Dehogy.Ja, de te mondanád neki, hogy hesspicsába...!!!Amúgy mi ez a feltűnési viszketegség? Miért érzi minden 10-12 éves családtag, hogy neki fontos a papa mellett lenni olyankor amikor az egész ország látja, amikor semmi közük a focihoz.Szerintem a papa állítja be őket.
Sixo
Bazzani
peach
több mint 4 éve
twitter.com/jeffphowe/status/1253504449244512257?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Kicsit csalódtam, hogy EDP445 nem volt ott a Roger mögötti monitoron
több mint 4 éve
Hoppáá...nem Jefferson, hanem Reagor
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Vagy nem 😊
több mint 4 éve
legalább jó posztra húztak
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
lehet az ESPN hivogat random játékosokat hogy senki se nyomjon Tunsil momentet, kapcsol a kamera 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
indulhat az lsu run, a vikings majd viszi fultont, a pats CEH-t, a saints delpitet, és a vikings a végén meg Queent
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ja, de te mondanád neki, hogy hesspicsába...!!!Amúgy mi ez a feltűnési viszketegség? Miért érzi minden 10-12 éves családtag, hogy neki fontos a papa mellett lenni olyankor amikor az egész ország látja, amikor semmi közük a focihoz.Szerintem a papa állítja be őket.
Sixo
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Amúgy mi ez a feltűnési viszketegség? Miért érzi minden 10-12 éves családtag, hogy neki fontos a papa mellett lenni olyankor amikor az egész ország látja, amikor semmi közük a focihoz.Szerintem a papa állítja be őket.
Sixo
több mint 4 éve
Amúgy mi ez a feltűnési viszketegség? Miért érzi minden 10-12 éves családtag, hogy neki fontos a papa mellett lenni olyankor amikor az egész ország látja, amikor semmi közük a focihoz.Eh, engem nem zavar.
Sixo
Fel lehet vágni a haveroknak suliban, hogy élőben voltak.
több mint 4 éve
Amúgy mi ez a feltűnési viszketegség? Miért érzi minden 10-12 éves családtag, hogy neki fontos a papa mellett lenni olyankor amikor az egész ország látja, amikor semmi közük a focihoz.lehet pont a papa mondja
Sixo
több mint 4 éve
Say it with me, Iktriad:Álmomból felkeltve le tudom írni Yannick Ngakoue nevéért, be is válik erre új nevet kell megtanulnom.
KAY-Luh-Vahn Chase-on
Fucu
több mint 4 éve
JJ lesz az............... sztem
több mint 4 éve
És bazmeg bevágják ahogy jegferson telefobál. Iktriad bejutott a közvetítő szobába...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...