Oakland Raiders - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Ez is jó végig:billyjstream.xyz/match/oakland-raiders-pittsburgh-steelers-5c0d2938c40dc
több mint 5 éve
gabor25
5 144
ben back
több mint 5 éve
gabor25
5 144
azert vissza lassithattak volna amikor leserult ben...
több mint 5 éve
A FG nagyon hiányzik.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Jön Benhat valami nagynak jonnie kell... igy legyen... bar ha serult tudjuk mit szokott jatszani...
bcsarli
több mint 5 éve
gabor25
5 144
ezt birom amikor a stream elorebb jar mint a tvm... lol...
több mint 5 éve
Jön Ben
több mint 5 éve
gabor25
5 144
reklam van meg epp tdt kaptunk....
több mint 5 éve
Nagyon hektikus ez a szezon.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
gabor25
5 144
koszonjuk...na dobbs...rajtad a pit es vilag szeme...vagy ben ki tudja.. bar o mintha vallat vonta volna a sikeres 4. es short utan... marmint ben.. mintha hm kit erdekel..vagy nem szamit ugyis visszajovok...vagy ugysem na mi lesz...?
több mint 5 éve
behalt a streamem. vki tud adni?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 5 éve
az Oakland leadja a top harmas pickjet is a vegen
több mint 5 éve
gabor25
5 144
meg 3x
több mint 5 éve
gabor25
5 144
de# de#
több mint 5 éve
gabor25
5 144
majdnem...
több mint 5 éve
gabor25
5 144
def legalabb kepben van...most meccsdonto 4.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
lehet a boswell elbaszott fg je lesz a meccs donto.... es ha az lesz akkor nem kellene mar melle hozni valakit, ha mar ugy is van extra penzunk???
több mint 5 éve
gabor25
5 144
nem te...Én ugyan nem.Ezt irtam a felidoben. De akkor le lettem tolva, hogy ne sirjak...Előre is bocsánat a Raiders szurkolóktól, de h a csapatuk (#O) semmit se mutat, az vmi hihetetlen! Mennyire gyengén játszunk, se QB1, se RB1...Ez nem egy 2-10es csapat, aki a futás ellen 31.?
steelwolf
Ahhoz képest meccsben vannak.
Tibi76
gabistar
Tibi76
több mint 5 éve
imgflip.com/i/2okn8kDe. Ezt irtam a felidoben. De akkor le lettem tolva, hogy ne sirjak...: (Előre is bocsánat a Raiders szurkolóktól, de h a csapatuk (#O) semmit se mutat, az vmi hihetetlen! Mennyire gyengén játszunk, se QB1, se RB1...Ez nem egy 2-10es csapat, aki a futás ellen 31.?
steelwolf
Tibi76
gabistar
több mint 5 éve
Parker mekkora 1 balfasz.
több mint 5 éve
Én ugyan nem.Ezt irtam a felidoben. De akkor le lettem tolva, hogy ne sirjak...Előre is bocsánat a Raiders szurkolóktól, de h a csapatuk (#O) semmit se mutat, az vmi hihetetlen! Mennyire gyengén játszunk, se QB1, se RB1...Ez nem egy 2-10es csapat, aki a futás ellen 31.?
steelwolf
Tibi76
gabistar
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
gabor25
5 144
De. Ezt irtam a felidoben. De akkor le lettem tolva, hogy ne sirjak...: (Előre is bocsánat a Raiders szurkolóktól, de h a csapatuk (#O) semmit se mutat, az vmi hihetetlen! Mennyire gyengén játszunk, se QB1, se RB1...Ez nem egy 2-10es csapat, aki a futás ellen 31.?
steelwolf
Tibi76
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Hat mi lenne ha ezt modjuk nem rajtunk tennetek..Mi nem artottunk nektek soha...Feleg nem bennel foleg nem nalatok. Idegenben. Ugyis csak kikapni jartunk hozzatok. Most viszonozhatnatok vegre egyszer... A regi dolgok emlekere...Előre is bocsánat a Raiders szurkolóktól, de h a csapatuk (#O) semmit se mutat, az vmi hihetetlen! Mennyire gyengén játszunk, se QB1, se RB1...Nem kell bocsánatot kérned.
steelwolf
Revansot veszünk a reményeim szerint.
Surda
több mint 5 éve
Előre is bocsánat a Raiders szurkolóktól, de h a csapatuk (#O) semmit se mutat, az vmi hihetetlen! Mennyire gyengén játszunk, se QB1, se RB1...Ez nem egy 2-10es csapat, aki a futás ellen 31.?
steelwolf