Oakland Raiders - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Surda
3 297
Előre is bocsánat a Raiders szurkolóktól, de h a csapatuk (#O) semmit se mutat, az vmi hihetetlen! Mennyire gyengén játszunk, se QB1, se RB1...Nem kell bocsánatot kérned.
steelwolf
Revansot veszünk a reményeim szerint.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Előre is bocsánat a Raiders szurkolóktól, de h a csapatuk semmit se mutat, az vmi hihetetlen! Mennyire gyengén játszunk, se QB1, se RB1...hat nem is, szegenyek merlege mutatja is. De azert kellett volna mar az elso felidoben nekunk kicsit jobban elhuzni tolluk. Ezt akartam mondani...Korabban a defet es az offet kritizalva. A mienket...Mert 26. ak mind futas mind kb passz ellen is.... kb..
steelwolf
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
Egy kurva firstöt nem bírunk megcsinálni.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Spy
2 337
kell neki a bizalmat novelni. ez jo call volt...na fitchner....ben meg melegit... lehet igazad lesz...aka 2015 vs. Bengals PO
gabistar
több mint 5 éve
gabor25
5 144
az ero legyen velunk...darth ellenunk van...
több mint 5 éve
Spy
2 337
azért egy qb sérülés összekapja a D-t. Bár a futás ellen eddig is jók voltak.
több mint 5 éve
gabor25
5 144
kell neki a bizalmat novelni. ez jo call volt...na fitchner....ben meg melegit... lehet igazad lesz...
több mint 5 éve
gabor25
5 144
the longest yard...most minden jard szamit...dobbs gyerunk tegyel ugy mintha elo szezon meccs lenne...
több mint 5 éve
Spy
2 337
amihez hozzáérsz azt el kell/lehet kapni 😊Azért az a labda elég rendesen kacsázott a levegőben.Ez nem dobbs hibája volt. Tökéletes passz volt a védő védekezett hihetetlent1ébként igaz, de jól hangzott
thr_buddha
Spy
ervinator
több mint 5 éve
gabor25
5 144
na butler, most sokak szeme rajtad...
több mint 5 éve
De még megnyerheti, sok van még.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
ervinator
1 700
Azért az a labda elég rendesen kacsázott a levegőben.Ez nem dobbs hibája volt. Tökéletes passz volt a védő védekezett hihetetlent1ébként igaz, de jól hangzott
thr_buddha
Spy
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Spy
2 337
Ez nem dobbs hibája volt. Tökéletes passz volt a védő védekezett hihetetlent1ébként igaz, de jól hangzott
thr_buddha
több mint 5 éve
Fair play!
több mint 5 éve
Láttam már olyat ahol jól játszva jött be a csere qb.Dobbs nem jó már bocsànat.Persze, hogy nem jó, azért csere..
Tibi76
Szokol
több mint 5 éve
Surda
3 297
Na egy td 👊💪
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Dobbs nem jó már bocsànat.idegenben. futojatek nelkul. es ugy hogy tudod elotted a def sem fogott meg senkit....orultekhazaban jatszva, ahova bigben is csak kikapni jart... mmmm...hatha megforditja....marmint a sok oddsot ellene...def mar felebredt hozza. meg is adtak az eselyt de nem elt vele...most viszont mar nem artana az offnak is felebrednie es lenyugodnia...
Tibi76
Szerkesztette: gabor25
több mint 5 éve
thr_buddha
120
Ez nem dobbs hibája volt. Tökéletes passz volt a védő védekezett hihetetlent
több mint 5 éve
Inkább futnaDobbs nem jó már bocsànat.Persze, hogy nem jó, azért csere..
Tibi76
Szokol
több mint 5 éve
Spy
2 337
Dobbs, meg az ő igazságérzete
több mint 5 éve
Dobbs nem jó már bocsànat.Persze, hogy nem jó, azért csere..
Tibi76