Oakland Raiders - San Diego Chargers
több mint 8 éve
ozibozi
17 135
Ezek a viccelődős sanyi dolgok nem most ütnek nagyot, hanem majd a ma dèli ismètlèskor az ebèd mellett.😊
több mint 8 éve
bőven elég lenne 1 csapat is oda, van olyan álláspontIgaz. Eddig egy csapatot se tudott LA megtartani.
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 135
bőven elég lenne 1 csapat is oda, van olyan álláspont
több mint 8 éve
Igen, ott van a legszarabb állapotban a stadion és a legkevesebb a hajlandóság is a város részéről a megtartásra, ha jól tudom.Mindig jó lateralt nézni. 😊ahogy olvasgattam, a Raiders azért vlsz , bár ki tudja biztosan
maradhat minden, ha a Rams megy +a RaidersVagy a Chargers és a Rams.
ozibozi
iktriad
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 135
Mindig jó lateralt nézni. 😊ahogy olvasgattam, a Raiders azért vlsz , bár ki tudja biztosan
maradhat minden, ha a Rams megy +a RaidersVagy a Chargers és a Rams.
ozibozi
iktriad
több mint 8 éve
Mindig jó lateralt nézni. 😊 maradhat minden, ha a Rams megy +a RaidersVagy a Chargers és a Rams.
ozibozi
több mint 8 éve
ozibozi
17 135
maradhat minden, ha a Rams megy +a Raiders
több mint 8 éve
a NY-i példát követnék ha 2 csapat lenne, az már beváltMondjuk az Oakland és Seattle között volt anno elég komoly rivalizálás(anno a Seahawks 2001ig AFCs csapat volt), tehát a Raiderst áttenni oda lenne értelme. De akkor ki menne át az NFC Westből az AFC Westbe?
ozibozi
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
ozibozi
17 135
a NY-i példát követnék ha 2 csapat lenne, az már bevált
több mint 8 éve
Jaj Sanyi miért lenne a Rams költözés esetén bármilyen átszervezés? Még közelebb is lennének a másik 3 csapathoz a divízióban. Az inkább lenne érdekes kérdés, hogy mi lesz, ha ez a két csapat ugyanabba a városba és stadionba költözne...
több mint 8 éve
Így elcseszni egy jó fake puntot....
több mint 8 éve
Jó látni, hogy nem csak mi nem tudjuk megfogni Inmant.
több mint 8 éve
Olyan szempontból örülnék a Skins győzelmének, hogy akkor megúsznánk a szokásos alapszakasz lezáró NFC East meccset idén.Lehet ez szombat éjjel lesz a Redskins-Eagles meccs során, ha úgy alakul az eredmény. 😊9-6-ra győz a Redskins, lehet menni tipszmikszelni
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Ignorance is blissEzt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)Inkább majd akkor szólj már, amikor valamelyik menetet nem az NCAA nyeri.
baggio
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Lehet ez szombat éjjel lesz a Redskins-Eagles meccs során, ha úgy alakul az eredmény. 😊9-6-ra győz a Redskins, lehet menni tipszmikszelni
iktriad
több mint 8 éve
Lehet ez szombat éjjel lesz a Redskins-Eagles meccs során, ha úgy alakul az eredmény. 😊Ezt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)Inkább majd akkor szólj már, amikor valamelyik menetet nem az NCAA nyeri.
baggio
mustaine
több mint 8 éve
Ezt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)Inkább majd akkor szólj már, amikor valamelyik menetet nem az NCAA nyeri.
baggio
több mint 8 éve
Pozítív vagy negatív értelemben nyert az NCAA?Ezt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)de sanyit kell hallgatni (nekem meg Simmst 😀)fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
Löfli
baggio
több mint 8 éve
Ezt a menetet is kiütéssel az ncaa nyerte Greg McElroy-jal (és a három közül tőle van aláírásom 😊)de sanyit kell hallgatni (nekem meg Simmst 😀)fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Láttam a linkedet, de visszajött a kép, és annyira engem nem zavar a magyar kommentár. Plusz Simmsnél nincs rosszabb. És ő fogja Amerikában közvetíteni az 50. Superbowlt. Pffff.én próbálkoztam segíteni kérlek alássan, de ha ez is kevés 😉fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
dande
több mint 8 éve
én próbálkoztam segíteni kérlek alássan, de ha ez is kevés 😉fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
több mint 8 éve
Még egy ok a magyar verzió mellett.de sanyit kell hallgatni (nekem meg Simmst 😀)fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad
Löfli
több mint 8 éve
de sanyit kell hallgatni (nekem meg Simmst 😀)fasznak néztek sporttv-t 😀Lusták vagyunk jó streamet keresni. 😊 Plusz TVn mégis szép a kép.
Löfli
iktriad