Philadelphia Eagles - Chicago Bears
1 feliratkozó
több mint 6 éve
úgy látom nem akarjuk elhamarkodni
több mint 6 éve
Döcögős kezdés
több mint 6 éve
Pedig azt hittem már becsomagolták
több mint 6 éve
+ Egész nyáron együtt dolgozott az elkapóival, hogy meglegyen a tökéletes összhang.Philly fanok.Minden téren fejlődött szerintem, a magabiztosságával, snap előtti olvasásával nem volt gond. A legfontosabb szerintem, hogy több az önbizalma, ami annak köszönhető, hogy kapott idén 2 új kezdő WR-t. Ami szembeötlő, hogy a mély labdái sokkal jobbak, és volt tavaly egy szerintem fontos hibája, hogy a középhosszú passzokat rendszerint túldobta, amiből viszonylag sok interception született. Ez idén megszűnt, a kis ablakokba pontosabbnál pontosabb labdákat ereszt (lásd múlt héten Jefferynek).
Mi szerintetek a 3 legfőbb területe a QB játéknak, amiben Wentz leginkább előre lépett a második évére?
tüsi91
mustaine
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Egy Santossal egyébként már jók vagytok.
több mint 6 éve
Nyerjünk, de remélem Cohennek és Kwiatkoskinak jó meccse lesz
több mint 6 éve
come on birds, nincs floyd így nyugodt szívvel szurkolok a csapatunknak!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Philly fanok.Minden téren fejlődött szerintem, a magabiztosságával, snap előtti olvasásával nem volt gond. A legfontosabb szerintem, hogy több az önbizalma, ami annak köszönhető, hogy kapott idén 2 új kezdő WR-t. Ami szembeötlő, hogy a mély labdái sokkal jobbak, és volt tavaly egy szerintem fontos hibája, hogy a középhosszú passzokat rendszerint túldobta, amiből viszonylag sok interception született. Ez idén megszűnt, a kis ablakokba pontosabbnál pontosabb labdákat ereszt (lásd múlt héten Jefferynek).
Mi szerintetek a 3 legfőbb területe a QB játéknak, amiben Wentz leginkább előre lépett a második évére?
tüsi91
Szerkesztette: mustaine
több mint 6 éve
hú pedig te elég rég itt vagy, azt gondoltam emlékszel még ezekre a "szakmázgatós" sztorikra és éretni fogod 😊 Egyébként én annyira nem értek hozzá. Talán, ami feltűnő, hogy jobban szabadul a labdától, illetve jobban fel tudja mérni, hogy hova érdemes bejátszani a labdát és hova nem. Most hirtelen ennyi 😊Ha lennél olyan aranyos virágszál, hogy ezt akár a mi, akár a Ti topikotokban megtennéd azt nagyon megköszönném.Philly fanok.szakmázgatni akarsz az eredménykövetőbe? veszélyes vizekre tévedsz 😛
tüsi91
Ez most hoszú lenne, szerintem inkább meccs után meg lehet tárgyalni, de hátha lesz, aki válaszol
dande
Szakmázni? Nem csak értelmes beszélgetést folytatni. Sajnos a Bears topikban egyre kevesebb az ilyen...
tüsi91
több mint 6 éve
Sziasztok! Nem sok esélyünk lesz, de legalább szépen játszunk!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
koszi uramegy pastavisionos rz streammel meg tudna valaki dobni?www.youtube.com/watch?v=igJnwAmP9q0
lol
Kampman
több mint 6 éve
Üdv mindenkinek!Jó meccset EAGLES GYŐZELMET !
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Kampman
28 290
egy pastavisionos rz streammel meg tudna valaki dobni?www.youtube.com/watch?v=igJnwAmP9q0
lol
több mint 6 éve
egy pastavisionos rz streammel meg tudna valaki dobni?
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Ha lennél olyan aranyos virágszál, hogy ezt akár a mi, akár a Ti topikotokban megtennéd azt nagyon megköszönném.Philly fanok.szakmázgatni akarsz az eredménykövetőbe? veszélyes vizekre tévedsz 😛
tüsi91
Ez most hoszú lenne, szerintem inkább meccs után meg lehet tárgyalni, de hátha lesz, aki válaszol
dande
Szakmázni? Nem csak értelmes beszélgetést folytatni. Sajnos a Bears topikban egyre kevesebb az ilyen...
több mint 6 éve
Philly fanok.szakmázgatni akarsz az eredménykövetőbe? veszélyes vizekre tévedsz 😛
tüsi91
több mint 6 éve
sziasztoknyerjünk jól és ne sérüljön senki (se Medve, sem Sas)
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Philly fanok. Mi szerintetek a 3 legfőbb területe a QB játéknak, amiben Wentz leginkább előre lépett a második évére?
több mint 6 éve
Jól van meg se szólalok 😊Egyzser-kétszer elszaladnak és kapaszkodhatunk.
dande
mustaine
több mint 6 éve
Egyzser-kétszer elszaladnak és kapaszkodhatunk.
dande
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Legutóbb 54 pontot kaptunk itt, ennyit talán nem fogunk. Idei első meccs, ahol úgy érzem nem leszünk lőtávban. Trubisky első olyan meccse lesz, ahol egynél több INT-et dob, sztem rögtön 3-at.Sims aktív, ha visszateszik Shaheen helyett komolyan szétbaszok valamit.
Hiányoznak azok az idők amikor egy mnf-n ugyanígy esélytelenek voltunk a Vick-féle (sztem sokkal gyengébb) eagles ellen és mégis elhoztunk egy hatalmas győzelmet. Briggs&Urlacher... jó szórakozást a mai egyoldalú mérkőzéshez, remélem jövőre ha találkozunk az már nem ilyen esélyek mellett lesz 😊Mehh. Azért az más volt, az időtájt két W után jöttünk ide. A Lovie&Urlacher duót azért nagyon bosszantotta mikor lenézték őket.
davemayer
több mint 6 éve
Hiányoznak azok az idők amikor egy mnf-n ugyanígy esélytelenek voltunk a Vick-féle (sztem sokkal gyengébb) eagles ellen és mégis elhoztunk egy hatalmas győzelmet. Briggs&Urlacher... jó szórakozást a mai egyoldalú mérkőzéshez, remélem jövőre ha találkozunk az már nem ilyen esélyek mellett lesz 😊Bizony eszembe jutott ám, morgolódtam is miatta. A mai miatt csak azért morgolódnék, mert utána két nehéz meccs jön, amelyeknek jó lenne úgy neki menni, hogvy tényleg nyugi van a PO kapcsán. De, ha csak egy ponttal nyerünk az se zavar, csak nyerjünk.
davemayer
Meg persze ne legyen sérülés egyik oldalon se.
Howard és Cohen okozhat azért fejfájást. Egyzser-kétszer elszaladnak és kapaszkodhatunk.
Én is jó szórakozást kívánok mindekinek 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Szép estét, jó szurkolást! Remélem Trubisky-nak lesz pár nagy játéka ( pozitív értelemben). Kiváncsi leszek, tudunk-e egyáltalán majd támadó TD-t szerezni, mert jelen pillanatban nem látom ki lenne képes rá. Go Bears!