Philadelphia Eagles - New York Giants
2 napja
Rodaron
2 137
Jó lenne, de annál a negyediknel szerintem kapott egy nem egeszsegesetNekem nagyon úgy tűnik, hogy már eldőlt mi lesz Schoen meg Daboll sora, mert ma megint úgy játszunk mintha egy preseason game lenne. Múlt héten azért totál más képe volt a dolognak.Szerintem is.
Rodaron
Pont ezért kellene Naberst tömni akár 1-2 yardos passzokkal, hogy a rookie catch rekord az övé legyen.
Zet
2 napja
Zet
1 667
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már eldőlt mi lesz Schoen meg Daboll sora, mert ma megint úgy játszunk mintha egy preseason game lenne. Múlt héten azért totál más képe volt a dolognak.Szerintem is.
Rodaron
Pont ezért kellene Naberst tömni akár 1-2 yardos passzokkal, hogy a rookie catch rekord az övé legyen.
2 napja
Tudtam hogy az első drive után kellett volna azt a draft picket elkèrni 😀
2 napja
Rodaron
2 137
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már eldőlt mi lesz Schoen meg Daboll sora, mert ma megint úgy játszunk mintha egy preseason game lenne. Múlt héten azért totál más képe volt a dolognak.
2 napja
Invincible
835
Bootleget vagy 8x ettèk meg😂
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
2 napja
Az baj sajnálom...🥺A GB bebiztosítani igyekszik hogy velünk játszon 😏Watsont kocsival vittek le, Love dobókeze is megsérült most
dande2
Rodaron
2 napja
Rodaron
2 137
A GB bebiztosítani igyekszik hogy velünk játszon 😏Watsont kocsival vittek le, Love dobókeze is megsérült most
dande2
2 napja
A GB bebiztosítani igyekszik hogy velünk játszon 😏
2 napja
Vigyük le ezt a QB gyereket meg ne sèrüljön nekem!Igen èn is gondoltam rá hogy jöhetne Book 😊
Invincible
2 napja
Invincible
835
Vigyük le ezt a QB gyereket meg ne sèrüljön nekem!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
2 napja
Az igen 24 yardról jöttünk vissza. Mondjuk McKeet túldobni snappennaz komoly meló 🤪
2 napja
Azèrt erős lett volna ha a 3.t is megcsináljak
2 napja
Francba kis Trotter
2 napja
Ha kikap a Bears és nyer a Dallas akkor jön a Wash.Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?Akkor a GB jön.
Invincible
Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
2 napja
Ilyet benyelnib🙈🙈🙈
2 napja
Zet
1 667
Na ez a 4. fasza volt
2 napja
Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?Akkor a GB jön.
Invincible
E-A-G-L-E-S EAGLES !
2 napja
Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?GB
Invincible
2 napja
Invincible
835
Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?
2 napja
Invincible
835
Beleszámolta a szelet csak nem volt.
2 napja
Anád Henery
2 napja
Mondanám, hogy a Giants megtalálta a szintjét, de a cserecsapatunk 3. QB-vel is lazán alázza őket.Ha lenne tètje ès kezdők játszanának tuti görcsösebben menne 😛
Hulkeinstein