Philadelphia Eagles - New York Giants
11 hónapja
Jó lenne, de annál a negyediknel szerintem kapott egy nem egeszsegesetNekem nagyon úgy tűnik, hogy már eldőlt mi lesz Schoen meg Daboll sora, mert ma megint úgy játszunk mintha egy preseason game lenne. Múlt héten azért totál más képe volt a dolognak.Szerintem is.
Rodaron
Pont ezért kellene Naberst tömni akár 1-2 yardos passzokkal, hogy a rookie catch rekord az övé legyen.
Zet
11 hónapja
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már eldőlt mi lesz Schoen meg Daboll sora, mert ma megint úgy játszunk mintha egy preseason game lenne. Múlt héten azért totál más képe volt a dolognak.Szerintem is.
Rodaron
Pont ezért kellene Naberst tömni akár 1-2 yardos passzokkal, hogy a rookie catch rekord az övé legyen.
11 hónapja
Tudtam hogy az első drive után kellett volna azt a draft picket elkèrni 😀
11 hónapja
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy már eldőlt mi lesz Schoen meg Daboll sora, mert ma megint úgy játszunk mintha egy preseason game lenne. Múlt héten azért totál más képe volt a dolognak.
11 hónapja
Bootleget vagy 8x ettèk meg😂
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Az baj sajnálom...🥺A GB bebiztosítani igyekszik hogy velünk játszon 😏Watsont kocsival vittek le, Love dobókeze is megsérült most
dande2
Rodaron
11 hónapja
A GB bebiztosítani igyekszik hogy velünk játszon 😏Watsont kocsival vittek le, Love dobókeze is megsérült most
dande2
11 hónapja
A GB bebiztosítani igyekszik hogy velünk játszon 😏
11 hónapja
Vigyük le ezt a QB gyereket meg ne sèrüljön nekem!Igen èn is gondoltam rá hogy jöhetne Book 😊
Invincible
11 hónapja
Vigyük le ezt a QB gyereket meg ne sèrüljön nekem!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Az igen 24 yardról jöttünk vissza. Mondjuk McKeet túldobni snappennaz komoly meló 🤪
11 hónapja
Azèrt erős lett volna ha a 3.t is megcsináljak
11 hónapja
Francba kis Trotter
11 hónapja
Ha kikap a Bears és nyer a Dallas akkor jön a Wash.Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?Akkor a GB jön.
Invincible
Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
11 hónapja
Ilyet benyelnib🙈🙈🙈
11 hónapja
Na ez a 4. fasza volt
11 hónapja
Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?Akkor a GB jön.
Invincible

E-A-G-L-E-S EAGLES !
11 hónapja
Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?GB
Invincible
11 hónapja
Most hogy van a seed?Ha GB ès Was is kikap kivel játszunk?
11 hónapja
Beleszámolta a szelet csak nem volt.
11 hónapja
Anád Henery
11 hónapja
Mondanám, hogy a Giants megtalálta a szintjét, de a cserecsapatunk 3. QB-vel is lazán alázza őket.Ha lenne tètje ès kezdők játszanának tuti görcsösebben menne 😛
Hulkeinstein