Philadelphia Eagles - New York Giants
11 hónapja
Ki lenne jobb az első körben?Mindegy.SB-t akarunk! Mindenkit meg kell verni aki szembejön!😀
Skins vagy a pacsker?
Janek
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Mondanám, hogy a Giants megtalálta a szintjét, de a cserecsapatunk 3. QB-vel is lazán alázza őket.
11 hónapja
Ki lenne jobb az első körben?Kb mindegy a Skins elleni pikánsabb lenne
Skins vagy a pacsker?
Janek
11 hónapja
Ejnye a tudh pusht nem engedik 😀😀😀 AJ nagyon èl a játèkkal ott oldalt 😁😁
11 hónapja
Ki lenne jobb az első körben?Skins vagy a pacsker?
11 hónapja
Ez mennyire a kezdő Giants?Ha a sérülteket leszámítjuk, nagyon, sajnos!
Invincible

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 hónapja
Ez mennyire a kezdő Giants?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Eddig nem rossz 😀
11 hónapja
Ne szomorítsd tovább őket, a szurkolók szerintem nagyon nem szeretèk.Van benne valami egészen elszomorító, hogy a 3. számú QB-t sem tudjuk levédekezni.Azért nyertek majd ma
Zet
Janek
11 hónapja
Van benne valami egészen elszomorító, hogy a 3. számú QB-t sem tudjuk levédekezni.Azért nyertek majd ma
Zet
11 hónapja
Van benne valami egészen elszomorító, hogy a 3. számú QB-t sem tudjuk levédekezni.
11 hónapja
Na akkor McKeert 2 első kör jöhet 😀😀😀
11 hónapja
Ez szèp 4. levèdekezès
11 hónapja
Volt már ilyen hogy a 31.pass D következő évben első lesz?
11 hónapja
2,5x ajándék pénz a Giants győzelemre
11 hónapja
Jó nagy szèl van, szerintem inkább minden 4.-re neki mennek mint FG 😀
11 hónapja
Segítsünk a Giants draftpoziján, 😉Viszonylag több kezdő fèl kezdő játèkos játszik eleinte a kezdő OLt ès a "sztárokat" leszámítva
Fly 🦅 fly
11 hónapja
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!