NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Philadelphia Eagles - Seattle Seahawks
2 feliratkozó
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Az a kopasz ősz pali a Fox stúdióban, aki balról a második.Az halott?
Mert nézem és nem tudom eldönteni.
Vagy stikában alszik?
Pont olyan mint Gyurcsók volt a BP TV-n.
több mint 5 éve
Tudtam hogy dartsot kellett volna néznem ma.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Ki kezdi a másodikat? Lemaradtam az elsö 5 percrölA Sasok. Mármint a tengeriek. 😊
Eazzy
több mint 5 éve
Ki kezdi a másodikat? Lemaradtam az elsö 5 percröl
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Ez szar volt. Meg már legalább 6x elsütötték.Wilson a hibás, nem az elkapó! Én kiraknámjó keze lenne elkapta volna. Az elsőt is. A 2. is dadogottmennyire rossz keze van metcalfnek. igy nem lesz jövőjeSzar helyre futott. Ment befelé, majd egy kicsit megint egyenesen, azt amire visszanézett a labda már nagyon messze volt tőle.
braxa88
Wilson úgy számolt hogy végig befelé húz.
akdestroyer
braxa88
Eazzy
több mint 5 éve
Wilson a hibás, nem az elkapó! Én kiraknámjó keze lenne elkapta volna. Az elsőt is. A 2. is dadogottmennyire rossz keze van metcalfnek. igy nem lesz jövőjeSzar helyre futott. Ment befelé, majd egy kicsit megint egyenesen, azt amire visszanézett a labda már nagyon messze volt tőle.
braxa88
akdestroyer
braxa88
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Az elsőt nem láttam. Amúgy meg én nagyon szeretem Metcalfet, és nem vagyok hajlandó észrevenni a hibáit.
több mint 5 éve
Nem tudom eldönteno hogy Cox arca a síráshoz volt közel vagy a felrobbanok az idegtöl
több mint 5 éve
braxa88
12 534
jó keze lenne elkapta volna. Az elsőt is. A 2. is dadogottmennyire rossz keze van metcalfnek. igy nem lesz jövőjeSzar helyre futott. Ment befelé, majd egy kicsit megint egyenesen, azt amire visszanézett a labda már nagyon messze volt tőle.
braxa88
akdestroyer
több mint 5 éve
Sebii
3 526
Ha már Ansah is odaér akkor ott már tényleg baj van.
több mint 5 éve
Hogy jót is mondjunk a védelem kurva jóJók, de nem rajtuk múlik, hogy nem 24-3 az állás, szóval azért ne essünk túlzásokba.
korodiati
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Green legjobb meccse eddig a profik között
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
mennyire rossz keze van metcalfnek. igy nem lesz jövőjeSzar helyre futott. Ment befelé, majd egy kicsit megint egyenesen, azt amire visszanézett a labda már nagyon messze volt tőle.
braxa88
több mint 5 éve
Hogy jót is mondjunk a védelem kurva jó
több mint 5 éve
Megy a boo
több mint 5 éve
Reed. Az ugy erdekes lesz. Eleg komolynak tunik.
több mint 5 éve
mennyire rossz keze van metcalfnek. igy nem lesz jövőjeHozzánk bőven befér ilyen kezekkel is 😀
braxa88
több mint 5 éve
MEtcalf.... Komolyan, az Eagles megfertozte RW-t is meg Metcalf-et is...
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Térdeljük ki 😀
több mint 5 éve
Szerintem senki nem ítéli el Wentzet, de ettől függetlenül azért vegyük azt észre hogy nyomás alatt kb pénzfeldobással dől el, hogy megdobja az 5 yardra álló üres elkapót, vagy 3méterrel fölé/alá/mellé megy a labda.Pedig egyébként pont ebben volt jó... vmi megtörhetett..
akdestroyer
több mint 5 éve
braxa88
12 534
mennyire rossz keze van metcalfnek. igy nem lesz jövője
több mint 5 éve
Rossz hatással vagyunk a Hawks játékosokra 😊
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Szerintem senki nem ítéli el Wentzet, de ettől függetlenül azért vegyük azt észre hogy nyomás alatt kb pénzfeldobással dől el, hogy megdobja az 5 yardra álló üres elkapót, vagy 3méterrel fölé/alá/mellé megy a labda.