Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
3 napja
xtaki
3 439
RW osszevissza dobal. Fel an int-tol???
3 napja
Kovács bazdmeg....mint ha popcornozni volna bentMiért, maka jobb? Aki szerint nem néznek vissza egy fumblet?
Klemó
3 napja
Klemó
5 653
Azért Queen odateszi magát
3 napja
Klemó
5 653
Kovács bazdmeg....mint ha popcornozni volna bent
3 napja
Klemó
5 653
85 yard....brutálisan gyenge playcalling...gyenge Wilsonnal...így ne, lehet meccset nyerni
3 napja
Klemó
5 653
Pickens kurva nagy játékos vagyok......
3 napja
Az de vicces hogy:Helyesbitek.
Piccburgerek 76 y run, 116 yard pass.
Ravens: 76 y run, 116 y pass.
RedFive
A Yahoosport meg bekaphatja.
Nincs 116 y pass a vasasnak
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
3 napja
xtaki
3 439
Masodik meccsen halovany TJLáma jól dob, ha üres az embereSajnos a nyomás nem ért oda nagyjából egész meccsen és az volt inkább a kérdés, hogy a SEC-ben mikor lesz kicsi olvadás.
Szokol
Klemó
3 napja
Láma jól dob, ha üres az embereEddig bírtuk, innentől ledarálnak.
Szokol
3 napja
Klemó
5 653
Tomlin mi a tökömért nem kért időt? Lehetett volna 2 minute drive 2 idővel. Tényleg nem értem ezt a stratégiát. Azt gondoltuk nulla ponton tartjuk a Ravenst?
3 napja
Az de vicces hogy:Piccburgerek 76 y run, 116 yard pass.
Ravens: 76 y run, 116 y pass.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
3 napja
Klemó
5 653
Láma jól dob, ha üres az embereSajnos a nyomás nem ért oda nagyjából egész meccsen és az volt inkább a kérdés, hogy a SEC-ben mikor lesz kicsi olvadás.
Szokol
3 napja
xtaki
3 439
Tudtam baszki, hogy jön egy hiomály a D-ben....és pont ezért nem értem, hogy az O playcalling miért olyan, amilyen....belealudtunk kurvára2 TD-t kelett volna feltenni a ket FG helyett es meg az is keves ha megrazzuk a pofonfat
Klemó
3 napja
Láma jól dob, ha üres az embere
3 napja
Klemó
5 653
Tudtam baszki, hogy jön egy hiomály a D-ben....és pont ezért nem értem, hogy az O playcalling miért olyan, amilyen....belealudtunk kurvára
3 napja
Klemó
5 653
Travis Jones-al mi lett? szakadozott, csak a végét láttam.Ráestek a lábára, de felált.
hamsterdealer
3 napja
Reggio1914
1 385
Travis Jones-al mi lett? szakadozott, csak a végét láttam.Ráesett egy csapattárs a lábára.
hamsterdealer
3 napja
hamsterdealer
222
Travis Jones-al mi lett? szakadozott, csak a végét láttam.
3 napja
Klemó
5 653
Wilson már 4 sacket szedett be, amiből legalább a fele a saját hibája volt....
3 napja
Klemó
5 653
HÚÚÚÚ de ergya ez az O.....borzalom...
3 napja
xtaki
3 439
Itt az igazi Lamar, ennyit tud egy jó Def ellen nagy semmitMajd a meccs vegen
FloresR