Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
3 napja
Tarsi
1 244
Wattot szépen elküldte a málnásba LAmar
3 napja
Klemó
5 653
Nem értem megint ezt a RZ játékot....
3 napja
shagi0206
10 921
Pickens az üde színfolt ma. Mondjuk ez általánosságban elmondható.
3 napja
Benibácsi
802
Stephens miért nem tud megfordulni és keresni a labdát?
3 napja
Klemó
5 653
Jones Te állat.....
3 napja
Érik az INT LámánakButa, hogy nema sack-et vállalja, egyszer beszopja vele...
Szokol
3 napja
Érik az INT Lámának
3 napja
Második nagy D-játékot kúrjuk el egy buta sárgával.
3 napja
His nickname Dropson 😉
3 napja
Klemó
5 653
Minden bemegy, minden nekik attog ki, Queen is nekik szerezz fumblet és D. Johnson is nekünk droppol tdt….Azért a DJ drop benne van. Ha nincs drop elit WR....de van....és soha nem tudod mikor.
KeyG
3 napja
Klemó
5 653
Eddig ez volt a legjobb driveunk és egy 57 yardos fg-ra volt elégAzt gondoljuk ez elég...szerintem nem....de végre láttam egy direkt QB futást Fields-szel. Ez legalább előre visz.
Szokol
3 napja
KeyG
9 477
Minden bemegy, minden nekik attog ki, Queen is nekik szerezz fumblet és D. Johnson is nekünk droppol tdt….
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
Eddig ez volt a legjobb driveunk és egy 57 yardos fg-ra volt elég
3 napja
Klemó
5 653
Boswell hihetetlen....57 yard....
3 napja
Klemó
5 653
Azzal vezet a Steelers, hogy többet hibáztok. Nálunk egy drive-ban sem volt benne igazán a 3 pontnál több és a 9 pontunkból már 6 pont a drive kezdetekor megvolt. A védelmetek persze nagyot játszik ez kétségtelen tény és erre nem voltunk felkészülve láthatóan.Szerintem most jinxelni próbálsz, de nem tudom logikusan megmagyarázni, hogy vezet most is a SteelersEz lófasz. Ezzel ma sem nyerünk. Ez illúzió. Ha Lamar elkezd többet futni, akkor szétszedtek Bennünket a második félidőben. A Washington ellen sem volt ez elég, ott léptünk egyet. Most az a bajom, hogy a Ti hibáitok elhitetik, hogy ez elég, pedig nem....Ez az O teljesítmény kritikán aluli.....és pont azt csináljuk ami sehova nem vezet...."csak el ne adjuk" playhívással semmire nem megyünk hosszabb távon...Az utóbbi években ennyivel veritek a Révenszt
Klemó
KeyG
Klemó
KeyG
3 napja
Mi semSzerintem most jinxelni próbálsz, de nem tudom logikusan megmagyarázni, hogy vezet most is a SteelersEz lófasz. Ezzel ma sem nyerünk. Ez illúzió. Ha Lamar elkezd többet futni, akkor szétszedtek Bennünket a második félidőben. A Washington ellen sem volt ez elég, ott léptünk egyet. Most az a bajom, hogy a Ti hibáitok elhitetik, hogy ez elég, pedig nem....Ez az O teljesítmény kritikán aluli.....és pont azt csináljuk ami sehova nem vezet...."csak el ne adjuk" playhívással semmire nem megyünk hosszabb távon...Az utóbbi években ennyivel veritek a Révenszt
Klemó
KeyG
Klemó
KeyG
3 napja
KeyG
9 477
Szerintem most jinxelni próbálsz, de nem tudom logikusan megmagyarázni, hogy vezet most is a SteelersEz lófasz. Ezzel ma sem nyerünk. Ez illúzió. Ha Lamar elkezd többet futni, akkor szétszedtek Bennünket a második félidőben. A Washington ellen sem volt ez elég, ott léptünk egyet. Most az a bajom, hogy a Ti hibáitok elhitetik, hogy ez elég, pedig nem....Ez az O teljesítmény kritikán aluli.....és pont azt csináljuk ami sehova nem vezet...."csak el ne adjuk" playhívással semmire nem megyünk hosszabb távon...Az utóbbi években ennyivel veritek a Révenszt
Klemó
KeyG
Klemó
3 napja
Klemó
5 653
Ez lófasz. Ezzel ma sem nyerünk. Ez illúzió. Ha Lamar elkezd többet futni, akkor szétszedtek Bennünket a második félidőben. A Washington ellen sem volt ez elég, ott léptünk egyet. Most az a bajom, hogy a Ti hibáitok elhitetik, hogy ez elég, pedig nem....Ez az O teljesítmény kritikán aluli.....és pont azt csináljuk ami sehova nem vezet...."csak el ne adjuk" playhívással semmire nem megyünk hosszabb távon...Az utóbbi években ennyivel veritek a Révenszt
Klemó
KeyG
3 napja
KeyG
9 477
Ez az O teljesítmény kritikán aluli.....és pont azt csináljuk ami sehova nem vezet...."csak el ne adjuk" playhívással semmire nem megyünk hosszabb távon...Az utóbbi években ennyivel veritek a Révenszt
Klemó
3 napja
2 TO-val tettünk fel 9 pontot, ez így nagy zakót vetít előre.
3 napja
Klemó
5 653
Ez az O teljesítmény kritikán aluli.....és pont azt csináljuk ami sehova nem vezet...."csak el ne adjuk" playhívással semmire nem megyünk hosszabb távon...
3 napja
Klemó
5 653
RW osszevissza dobal. Fel an int-tol???
xtaki
Az egész kommentálás...lemaradnak playekről.....Kovács bazdmeg....mint ha popcornozni volna bentMiért, maka jobb? Aki szerint nem néznek vissza egy fumblet?
Klemó
Szokol